Intervjuet Angelina rett etter sjokknyheten

TV-stjernen Giuliana Rancic avslørte at hun må fjerne brystene - neste dag møtte hun opp på jobb.

DAGEN ETTER: E!-programleder Giualiana Rancic intervjuer Angelina Jolie på den røde løperen dagen etter at hun avslørte på TV at hun må fjerne begge brystene etter kreftdiagnose. Foto: wenn.com
DAGEN ETTER: E!-programleder Giualiana Rancic intervjuer Angelina Jolie på den røde løperen dagen etter at hun avslørte på TV at hun må fjerne begge brystene etter kreftdiagnose. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Dagen etter at hun avslørte på «the Today show» at hun må fjerne begge brystene på grunn av brystkreft, møtte «E!»-programleder Giuliana Rancic opp på jobb på den røde løperen.
 
Den tapre programlederen var på plass under premieren av filmen «In the Land of Blood and Honey» i New York, og intervjuet blant andre Angelina Jolie, som har skrevet og regissert filmen.

For Rancic var dette åpenbart en helt vanlig dag på jobb, som til tross for den sjokkerende kreftnyheten skal fortsette på TV-skjermen fram til operasjonen.

- Jeg er å se på «E! News» på mandag, og så er jeg ute av håret deres i to uker, sa hun spøkefullt til Ryan Seacrest under hans radishow.

Giuliana snakket også med Wendy Williams på hennes talkshow om hvilke tanker hun gjør seg om selve operasjonen.
 
- Jeg kommer til å føle meg mer som en kvinne når dette er utført. Jeg synes arr er vakre for de forteller en historie, sa Rancic under talkshowet.

Giuliana hadde med seg ektemannen Bill Rancic, som vant første sesong av «The Apprentice»,  på talkshowet, der de begge spøkte om de nye brystene hun skal få etter at de kreftrammede brystene er fjernet.

- Kanskje de blir enda heitere. Man må kunne spøke med dette. Vi finner humor i alt. Ektemannen min hjalp meg med å plukke dem ut, og jeg sa: Så store? Virkelig? Sa TV-stjernen spøkefullt. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fjerner begge brystene etter kreftdiagnosen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer