Gigi Gorgeous:

Internett-stjernen giftet seg i overdådig bryllup

Youtube-sminkeguru smidd i hymens lenker i spektakulær strand-seremoni.

GIFTET SEG: Youtube-stjernen Gigi Gorgeous (27) giftet seg i helgen med modell og designer Nats Getty (26). Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Youtube-stjernen Gigi Gorgeous (27) giftet seg i helgen med modell og designer Nats Getty (26). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Youtube-stjernen Gigi Gorgeous (27) giftet seg i helgen med modell og designer Nats Getty (26), i et spektakulært strandbryllup i Montecito i California.

Kanadiske Gigi «Gorgeous» Lazzarato har over 2,9 millioner følgere på Youtube, og hennes mest sette video har over 15 millioner visninger. Hun har hatt flere berømte gjester i videoene sine, blant dem Kylie Jenner.

Lazzarato startet Youtube-kanalen mens hun fortsatt var mann og het Gregory. Der blogget stjernen, som allerede den gang hadde millioner av følgere, om livet som homofil gutt. I 2013 annonserte hun at hun skulle bytte kjønn.

I 2017 kom dokumentarfilmen «This Is Everything: Gigi Gorgeous», som fulgte hennes nøye dokumenterte reise fra mann til kvinne. Filmen ble regissert av dobbel Oscar-vinner Barbara Kopple og bare traileren i seg selv har over 53 millioner visninger. I dag er hun aktuell med boken «He said. She said», som omhandler samme tematikk.

Overdådig seremoni

Hvis du følger Gigi Gorgeous i sosiale medier, vet du trolig at hun er tilbøyelig for alt som heter luksus og nytelse. Det kom derfor ikke som noen stor overraskelse at hennes eget bryllup var av samme kaliber.

Seremonien og festen hadde en spektakulær, «all-white»-stil, og var satt sammen av den kjente bryllupsplanleggeren Mindy Weiss. Weiss viet også paret, melder People.

- Jeg skal bare gjøre dette en gang, og det er bare i min personlighet. I en drømmeverden hadde jeg hatt det største bryllupet på jorden med en prinsesse Diana-aktig kjole, har Lazzarato tidligere uttalt til People.

Det var totalt 220 gjester i bryllupet, blant dem var mange berømte med-Youtubere. Kandee Johnson, Hannah Hart og Grace Helbig, for å nevne noen. Også Caitlyn Jenner var å se blant gjestene.

«En flott bryllupshelg hvor ekte kjærlighet ble feiret med bryllupet til @gigigorgeous og @natsgetty. Store gratulasjoner! Festen stopper aldri med dere to», skrev Caitlyn Jenner på Instagram - med et bilde fra helgen.

Youtube-stjernen ble fulgt ned midtgangen av sin far, David Lazzarato, til en instrumental versjon av Celine Dions ballade «Because You Loved Me» i bakgrunnen, skriver People.

Spesialdesignede antrekk

Lazzarato hadde på seg en spesiallaget Michael Castello-kjole, det samme hadde brudepikene. I tillegg hadde bruden to antrekkskifter i løpet av kvelden, som alle var laget av samme designer.

Youtuberen er kjent for sine sminke- og skjønnhetsferdigheter, men hadde booket en annen sminkør, Hilary Montez, for anledningen.

Den andre bruden, Nats Getty, gikk med en dress hun hadde designet for sitt eget merke, «Strike Oil». Getty er for øvrig oldebarnet til den amerikanske oljemagnaten og kunstsamleren J. Paul Getty.

Begge oppdaterte følgerne sine på sosiale medier gjennom hele helgen, og var ikke redd for å vise sin kjærlighet for hverandre.

Sto fram som lesbisk

Det ferske ekteparet møttes i 2016, samme år som Lazzarato fortalte at hun var lesbisk. Paret forlovet seg i Paris, mars 2018.

Da Lazzarato først fortalte om legningen sin, ble hun møtt med mye netthets. Internett-kjendisen har flere ganger uttalt at dette er noe hun takler, men da hun i 2016 ble nektet innreise til Dubai på grunn av kjønnsforvandlingen, rant begeret over.

NEKTET INNREISE: Youtuberen ble nektet innreise i Dubai fordi hun var transseksuell. Foto: NTB Scanpix.
NEKTET INNREISE: Youtuberen ble nektet innreise i Dubai fordi hun var transseksuell. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

I et intervju med TMZ fortalte Lazzarato at hun ble stoppet i passkontrollen, der en immigrasjonsvakt skal ha sagt: «Jeg ble fortalt at du er transseksuell. Du kan ikke komme inn i landet».

Flyplasspersonalet skal ha ment at modellen hadde et pass som kategoriserte henne som en mann og ikke kvinne, og at passbilde var av en mann. Det nektet modellen for.

«At du nektes innreisetillatelse et sted bare på grunn av den du er, er helt forferdelig og skummelt. Dette viser bare at det trengs en endring», skrev hun på sin Instagram-profil.

Etter fem timer på flyplassen, fikk hun dra hjem. Hendelsen ble omtalt over hele verden, og vakte reaksjoner fra flere.

LES OGSÅ: - Vil alltid leve i våre hjerter

DØMT: Den spanske Youtube-stjerna Kanghua Ren er dømt til fengsel etter å ha servert en uhyggelig kjeksvariant til en hjemløs mann på gata. Video: Youtube/ReSet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer