Twitch:

Internett-stjerne (31) døde

- Har ingen søsken igjen.

DØD: Internettkjendisen Byron Bernstein, bedre kjent under aliaset «Reckful», er død. Han ble 31 år gammel. Foto: Privat
DØD: Internettkjendisen Byron Bernstein, bedre kjent under aliaset «Reckful», er død. Han ble 31 år gammel. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med åra har tusenvis gjort store karrierer på å spille dataspill. Mens enkelte lager Youtube-videoer av spillingen sin, strømmer andre sin spilling direkte - blant annet på tjenesten Twitch. Byron Bernstein, bedre kjent for tusenvis på nettet som «Reckful», var en av dem som gjorde det stort på Twitch.

DØD: Den britiske TV-personligheten ble lørdag funnet død i leiligheten sin i London. Video: Scanpix Vis mer

Tusenvis fulgte med med stor iver mens han spilte blant annet «World of Warcraft» - et spill han var ekspert på. I natt kom den triste nyheten om at Bernstein hadde gått bort.

Han ble 31 år gammel, og skal ha tatt sitt eget liv. Det skriver Variety. Dødsfallet bekreftes både av hans bror og hans ekskjæreste. Storebroren skriver følgende på Twitter om den knusende nyheten:

Lagde spill

«Lillebroren min Byron har dratt fra oss. Hvil i fred. Han forlot oss på en lignende måte som storebroren min Guy. Jeg har ingen søsken igjen», skriver Gary Bernstein, og oppfordrer venner og fans til å dele både bilder og historier om lillebroren.

Også ekskjæresten hans tar dødsfallet tungt. Blue Madrigal, som hun kaller seg på nett, skriver at hun har det tungt, og at panikkangsten har meldt seg.

Bernstein hadde rundt 936 000 følgere på Twitch, og skal den siste tida ha jobbet med å utvikle sitt eget videospill. Dette skulle etter planen komme ut senere i år, men det er usikkert hvorvidt det skjer.

Flere av Bernsteins venner og kolleger skriver nå åpent om problemer tilknyttet mental helse, og ber dem som sliter om å søke hjelp. 31-åringen var åpen om sine egne psykiske problemer i flere år, og fortalte til fansen at det fantes håp.

Siste kondolanse

Andre kjente spillere, med millioner av følgere sammenlagt, skriver at de sliter med å forstå kollegaens bortgang.

«World of Warcraft» har også lagt ut en kondolanse.

«Warcraft-teamet synes det er ufattelig trist at en av de mest minneverdige spillerne noensinne har gått bort. Vi sender våre største kondolanser til Byrons familie, venner og hans mange fans verden rundt», skriver spillet på sin offisielle Twitter-konto.

LES OGSÅ: - Jeg er den eneste som er igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer