Jennifer Lopez og Ben Affleck:

Internett koker over dette

Dette er bekreftelsen vi alle har ventet på.

BEGEISTRER: Jennifer Lopez setter fyr på internett med sitt bursdagsinnlegg på Instagram. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB
BEGEISTRER: Jennifer Lopez setter fyr på internett med sitt bursdagsinnlegg på Instagram. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste har fått med seg at romansen mellom Jennifer Lopez (52) og Ben Affleck (48) har blusset opp igjen, 17 år etter det ble slutt.

Det er få par det skrives mer om for øyeblikket, og fans verden over har ivrig fulgt med hver minste oppdatering på den populære duoen.

Det startet med at de ble observert sammen. Bare dét fikk romanseryktene til å herje, og vi ble plutselig dratt rett tilbake til begynnelsen av 2000-tallet - da paret var Hollywoods største «it-par».

Etter bruddet mellom Lopez og hennes eksforlovede, Alex Rodriguez (45), i vår, har hun tilbrakt mer og mer tid med Affleck. De har blitt tatt på fersken i hete omfavnelser utallige ganger de siste månedene, introdusert barna sine til hverandre og reist på ferier sammen.

Det er ingen tvil - stjerneparet har funnet tilbake til hverandre. Det eneste vi har ventet på er en bekreftelse fra paret selv. Men nå er ventetiden over.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 50 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Offisielle

Det sies i 2021 at ingenting er offisielt hvis det ikke er offisielt på Facebook eller Instagram. Det skal imidlertid tas med en klype salt, men det er også noe sannhet i det.

Og nå har superparet gjort nettopp det. Et bilde sier mer enn tusen ord, og det gjør også det bildet Lopez' delte på sin Instagram.

Bildene har hun delt i anledning sin 52-årsdag. Den feiret hun på en båt med blant annet Affleck.

Innlegget består av fire bilder, hvorav de tre første er av bursdagsbarnet som stråler i en bikini - som heller ikke legger skjul på at 52-åringen holder seg svært godt.

Men det er imidlertid det siste bildet som er det mest interessante. Det viser nemlig hun og Affleck som kysser(!).

KJÆRESTER: Dette Instagram-bildet tolkes som en bekreftelse på at Jennifer Lope og Ben Affleck er kjærester - igjen. Foto: Skjermdump Instagram
KJÆRESTER: Dette Instagram-bildet tolkes som en bekreftelse på at Jennifer Lope og Ben Affleck er kjærester - igjen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Elsker det

Lørdagens bursdagsinnlegg er første gang Lopez eller Affleck har delt noe om deres nye romanse på sine egne sosiale medier.

Det har fått internett til å koke.

Medier over hele verden har hoppet på nyheten, og alle ser ut til å elske at forholdet endelig er bekreftet.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

«Stopp alt, Jennifer Lopez postet nettopp et «Bennifer»-bilde. Det er Lopez' bursdag, men det var «Bennifer»-fansen som fikk gaven de har ventet på!», skriver magasinet She Knows.

E! News slenger seg på og skriver:

«Jennifer Lopez' bursdagsinnlegg er så hot at du blir målløs».

«Dette føles absolutt som et komplett «her er vi»-øyeblikk», følger TMZ opp.

Også fansen ser ut til å like det de ser. På Instagram har 52-åringen i skrivende stund høstet nærmere 6 millioner likerklikk og nesten 100 000 kommentarer. Det er tydelig at det er mange som ønsker å sende sin gratulasjon:

Filmprodusenten Elaine Goldsmith Thomas skrev rett og slett dette:

«Jeg mener, hvis du skal gå offisielt på Instagram, gjør det som J. Lo».

Blant de mange tusen kommentarene finner vi også disse:

«DET BENNIFER-BILDET. HJERTET MITT KLARER IKKE!!!!! SÅ GLAD PÅ DERES VEGNE».

IKKE LETT: David Eriksen hadde ikke trodd at en kaffe med Hedvig skulle lede til et tre år langt forhold. Nå får seerne bli enda bedre kjent med manageren, kjæresten og familien hans. Reporter: Thea Hope. Video: Madeleine Liereng Vis mer

«Jeg elsker at du gjorde det offisielt på best mulig måte».

BENNIFER FOR ALLTID

«Vi lever for dette».

LES OGSÅ: Om faren: - En tikkende bombe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer