- Intensjonen var å rane og drepe henne

To menn ville halshugge Joss Stone med samuraisverd.

SEOGHØR.NO: To menn har blitt arrestert etter at de planla å halshugge sangstjernen Joss Stone (25). Kevin Liverpool (35) og Junior Bradshaw (32) skal angivelig ha blitt stoppet i nærheten av sangerens hjem med et samuraisverd, hammer og en kniv.

Politiet fant også makabre notater som skal ha beskrevet hvordan de skulle halshugge Stone, som de beskrev som hunndjevelen.

På andre brev stod det blant annet «Jocelyn RIP», «finn en elv og dump henne», «se etter smykkeskrinet» og anti-royale beskjeder rettet mot dronning Elisabeth.

Joss, som flere ganger har opptrådt på flere kongelige veldedighetsbegivenheter og var en selvskreven gjest i William og Kates bryllup, var hjemme da de to ble arrestert i juni 2011.

- Dokumentene ser ut til å uttrykke et hat mot den kongelige familien og dronningen, fortalte statsadvokat Simon Morgan til The Sun.

- Joss Stone er i samme omgangskrets som flere av medlemmene av den kongelige familien, konsertene hennes har blitt besøkt av kongelige og hun var invitert til det kongelige bryllupet. De tiltalte likte ikke koblingen mellom Joss og kongehuset og kom med flere nedsettende kommentarer om dronningen. Dermed ble hun et mål. Dokumentene beskriver hatet de hadde for henne. Intensjonen var å rane og drepe henne.

Popstjernen kommenterte hendelsen da de to mennene ble arrestert i 2011.

- Jeg ønsker å takke alle som støtter meg, men jeg har det bra og kommer meg videre i livet, mens politiet forsetter etterforskningen, sa Stone til Contactmusic.com.

Stone har gitt ut fire album, og har solgt over 11 millioner album verden over.

LES OGSÅ: Sloss i broren dåp