Norske kjendiser om USA-valget:

- Intens stemning

Flere norske kjendiser med tilhørighet i USA, forteller om sine tanker rundt valget 3. november.

NYTT VALG: Det kommende døgnet får vi vite om Donald Trump blir sittende som president eller om Joe Biden overtar rollen. Flere norske kjendiser deler sine tanker før det spennende valget. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør / Privat
NYTT VALG: Det kommende døgnet får vi vite om Donald Trump blir sittende som president eller om Joe Biden overtar rollen. Flere norske kjendiser deler sine tanker før det spennende valget. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør / Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snart kommer fasiten på det som opptar veldig mange om dagen - ikke bare amerikanerne. En president skal velges, og natt til onsdag er det duket for at folket skal gi sin stemme.

Om det blir fire nye år med president Donald Trump (73) eller om Joe Biden (77) får komme tilbake i Det hvite hus, denne gang som president, avgjøres altså veldig snart.

Blant dem som har avgitt sin stemme er «Stjernekamp»-vinner fra 2018, Adam Douglas (39). Artisten er opprinnelig fra Oklahoma, men fant kjærligheten her til lands, og har de siste elleve åra bodd i Norge.

Mange problemer

Han har imidlertid fortsatt statsborgerskap, og er veldig opptatt av hva som skjer med hjemlandet. Han har blant annet skrevet den politisk ladede låta «Joyous We'll Be», som kom ut nå nylig.

- Som jeg synger i låta er det veldig mange systematiske problemer i USA. Systematisk rasisme, uansvarlig politikk og en forferdelig fyr som sitter på toppen av det hele. Det som trengs er enhet og at folk bryr seg om hverandre. Det er utrolig vanskelig når lederen av landet er en såpass stygg fyr som bare tenker på deg selv, sier han i en kraftsalve til Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer