Inspirert av erotiske filmer

«Den siste viking»-deltageren har et hemmelig triks for å sjarmere jentene.

SEOGHØR.NO: Realitydeltager Håkon Frahm Stokka (25) fra Sandnes markerte seg tidlig i realityserien «Den siste viking» på TV Norge etter at han kysset Hilde Beate Berdahl i første episode.

Han innrømmer at flørting er en del av taktikken hans.

- Jeg håper å fremstå som en «fair player», men jeg brukte selvfølgelig de triksene jeg hadde. Jeg var der for å vinne, sier Håkon til Seoghør.no.

I kveld er det Nejra Osmic (21) som blir «utsatt» for 25-åringens sjarmoffensiv, og Håkon avslører at han har et hemmelig triks i ermet som han bruker når han vil vise at han liker en person ekstra godt.

- Jeg har ingen spesielle sjekketriks, men jeg har fått høre at hvis jeg ser deg godt inn i øynene og biter meg litt i leppene. Det kan få frem et smil, og det er positivt. Da er det bare å bygge videre på det, sier han i episoden.

Overfor Se og Hør.no forklarer han seg nærmere.

- Jeg har jo sett en del erotiske filmer opp gjennom årene, og det har nok inspirert meg. Det er jo ofte sånn at man biter seg i leppen når man vil ha noe. Hvis man i tillegg smiler halvlurt og sjarmerende... Ja, det pleier å funke, sier Håkon.

Nejra på sin side, forteller til Se og Hør.no, at hun ikke falt for Håkons sjekketriks. Hun har kjæreste hjemme, men forteller at hun også gjorde det hun kunne i programmet for å komme langt, uten at det gikk på bekostning av forholdet til kjæresten hjemme.

- Jeg skjønte veldig tidlig hvordan Håkon spilte, så jeg svarte med samme mynt og spilte tilbake. Kjæresten min syns det er helt greit at jeg spilte et spill. Jeg falt overhodet ikke for Håkons sjarm, forklarer Nejra.

Håkon innrømmer at han er glad i å flørte privat også. Han er ikke redd for å gi komplimenter til jenter hvis han syns de fortjener det.

- Alle mennesker er ulike, men innerst inne har vi alle de samme animalske og dyriske lystene. Det er ting i hjernen som er helt likt for alle. Hvis man blir smilt til, blir man glad. Sånn er det bare.

Du tenker ikke at det er dumt at du avslørte at du biter deg i leppen bevisst for å sjarmere?

- Nei, altså.. Det er ikke noe jeg gjør bevisst. Det er noe som skjer automatisk når jeg liker en person. Men i serien er jo flørting en del av taktikken min, så da bruker jeg det jeg har. I tidligere realityserier har jeg sett hva som skjer når jentene rotter seg sammen. Da vinner de. Derfor gjelder det å ha dem på sin side og det var jeg veldig bevisst på.