KASTET KLÆRNE FOR CALVIN KLEIN: Eva Mendes vakte oppsikt da hun i 2009 stilte opp i denne reklamekampanjen for undertøysmerket Calvin Klein. Foto: Stella Pictures
KASTET KLÆRNE FOR CALVIN KLEIN: Eva Mendes vakte oppsikt da hun i 2009 stilte opp i denne reklamekampanjen for undertøysmerket Calvin Klein. Foto: Stella PicturesVis mer

Insisterer på å vise seg naken

Hollywood-stjernen vil ikke lure fansen.

SEHER.NO:  Mens mange av hennes kvinnelige Hollywood-kolleger kvier seg for å spille inn nakenscener på film, hevder «Hitch»-stjernen Eva Mendes (36) hun ikke har det minste problem med å kaste klærne foran kamera.

Mendes hevder hun aldri vil benytte seg av en «body double» (film-praksis hvor en annen skuespiller spiller inn nakenscenen og stjernens hode legges på i etterkant, red.anm.).

- Jeg har aldri hatt et problem med nakenhet, men jeg gjør det ikke uten grunn. Jeg er ingen eksibisjonist, men for kunsten min vil jeg gjøre nesten hva som helst, sier hun til bladet W ifølge People.

Mendes har tidligere vakt oppsikt med å stille opp i en meget lettkledd reklamekampanje for undertøysmerket Calvin Klein.

Hun skapte også overskrifter da hun åpnet filmen «We Own The Night» med en svært heftig sex-scene..

Eva hevder at hun prøver å balansere mellom det å bli en respektert skuespiller og å være et sex-symbol.

- Ingenting av det du ser er en tilfeldighet.  Jeg oppfører meg ofte som om det er en tilfeldighet, men det er ikke det. Jeg er utrolig kalkulert når det gjelder karrieren min, sier hun til bladet W.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Sex-scenen spres på nett