Aaron Carter:

Innvilget besøksforbud mot eksen

- Hun har truet med å knivstikke meg.

<p>BRUDD: Det ble forrige uke kjent at Aaron Carter og Lina Valentina har gått hver til sitt. I etterkant har han fått innvilget besøksforbud mot eksen. Foto: NTB scanpix <br>
</p>

BRUDD: Det ble forrige uke kjent at Aaron Carter og Lina Valentina har gått hver til sitt. I etterkant har han fått innvilget besøksforbud mot eksen. Foto: NTB scanpix

Vis mer

En uke etter at nyheten kom om at Aaron Carter (31) og Lina Valentina (29) har gått hver til sitt, meldes det at artisten har fått innvilget et midlertidig besøksforbud mot eksen.

I følge rettsdokumenter som E! News skal sitte på, hevder Carter at hans ekskjæreste skal ha gått fysisk til angrep på ham ved flere anledninger.

- Hun har truet med å knivstikke meg flere ganger, og hun har med seg en kniv hele tiden, hevder han.

I følge dokumentene skal Valentina ha fått en ordre om å ikke oppholde seg mindre enn 90 meter unna artisten. Carter skal også ha krevd å få henne bannlyst fra hjemmet sitt, men dette ble avslått da han innrømmet at hun faktisk ikke bor der.

Ønsker å gå videre

Aaron Carters advokat, Jan Michael Morris, forteller til E! News at Carter til tross for en planlagt rettsdato neste måned ikke er innstilt på å bruke all sin tid og energi på denne saken.

- Aaron vil gå videre i livet sitt og har løst sine problemer med Lina. Han ønsker Lina det beste, forklarer advokaten.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Angrer ikke

Tidligere har Aaron uttalt at han ikke angrer på forholdet til Valentina, men at det ikke var slik det burde.

- Lina og jeg har bestemt oss for å gå hver til vårt. Jeg håpet virkelig at dette skulle vare for alltid. Vi hadde til og med snakket om å få barn, men vi klarte ikke å komme unna forskjellene mellom oss, og etter hvert ble forholdet usunt, sa Carter til Page Six da bruddet ble kjent.

Da forholdet mellom Carter og Valentina ble bekreftet i september 2018, var artisten full av lovord til sin nye flamme.

- Forholdet vårt er ferskt, men vi SKAL bli gamle sammen og stifte familie, og jeg vil beskytte og respektere deg og være den mannen jeg alltid har ønsket å være, fordi du har vist meg at du er kvinnen jeg alltid har drømt om, skrev han på sin Instragram da forholdet ble kjent.

AARON CARTER: Artisten ble kjent allerede som niåring, og var ofte å se på rød løper tidlig på 2000-tallet. Foto: NTB Scanpix
AARON CARTER: Artisten ble kjent allerede som niåring, og var ofte å se på rød løper tidlig på 2000-tallet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Barnestjerne

Aaron Carter slo gjennom som artist allerede som niåring. Hans første plate solgte millioner av kopier verden over, og etter hvert gjestet han barnekanalen Nickelodeon.

Han fikk også bli med Backstreet Boys på turné som 12-åring, da Aarons storebror Nick Carter (39) som kjent er medlem av det suksessrike boybandet.

I senere tid har Carter skapt store overskrifter, blant annet da det ble slutt mellom ham og hans tidligere kjæreste Madison Parker. Årsaken til bruddet skal ha vært at han sto frem som biseksuell.

31-åringen har dessuten vært åpen om sine personlige utfordringer, blant annet med rusmisbruk og depresjon. Artisten har i tillegg slitt med vektproblemer og underernæring.

LES OGSÅ: Slaktet av fansen etter ferie-lovbrudd