Inntok catwalken med babymagen

Beyoncé Knowles smilte fra øre til øre på London Fashion Week.

GRAVIDGLØD: Artist, skuespiller og klesdesigner Beyoncé Knowles venter sitt første barn med ektemannen Jay-Z. I helgen viste den gravide stjernen frem House of Dereon-kolleksjonen, og gravidgløden sin, på catwalken under London Fashion Week.  Foto: All Over Press
GRAVIDGLØD: Artist, skuespiller og klesdesigner Beyoncé Knowles venter sitt første barn med ektemannen Jay-Z. I helgen viste den gravide stjernen frem House of Dereon-kolleksjonen, og gravidgløden sin, på catwalken under London Fashion Week. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se noen smakebiter fra den nye kleskolleksjonen til Beyoncé og Tina Knowles nederst i saken!

SEHER.NO: I slutten av august annonserte verdensstjernen Beyoncé Knowles (30) graviditeten sin under MTV Video Music Awards.  

Allerede da kunne skjønnheten vise frem en synlig kul på magen, og nå i helgen inntok «Crazy In Love»-sangeren stolt catwalken i London med babymagen sin, skriver UsMagazine. Den gravide stjernen strålte i paljettbesatte bukser og en matchende blazer, hånd i hånd med moren Tina Knowles.

Knowles-kvinnene befant seg i metropolen i forbindelse med London Fashion Week, der de lørdag debuterte på moteuken ved å vise frem sin nyeste House of Dereon-kolleksjon. Derfor var det selvsagt passende med en seiersrunde på catwalken etter at selve motevisningen var over.

I likhet med andre vordende Hollywood-mødre går Beyoncé for sexy glamour selv om hun er gravid. Den sorte blazeren fremhevet ikke akkurat den voksende magen, men viste desto mer av stjernens brystparti - som var tildekket av et «statement-smykke» fremfor en topp. Den ferske 30-åringen gikk også for skyhøye sko med platåsåle fremfor mer komfortabelt fottøy.

Beyoncé og moren startet klesmerket House of Dereon i 2004. Merket er oppkalt etter «Austin Powers»-skuespillerens bestemor på morssiden, Agnez Dereon.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer