GRAVIDGLØD: Artist, skuespiller og klesdesigner Beyoncé Knowles venter sitt første barn med ektemannen Jay-Z. I helgen viste den gravide stjernen frem House of Dereon-kolleksjonen, og gravidgløden sin, på catwalken under London Fashion Week.  Foto: All Over Press
GRAVIDGLØD: Artist, skuespiller og klesdesigner Beyoncé Knowles venter sitt første barn med ektemannen Jay-Z. I helgen viste den gravide stjernen frem House of Dereon-kolleksjonen, og gravidgløden sin, på catwalken under London Fashion Week. Foto: All Over Press Vis mer

Inntok catwalken med babymagen

Beyoncé Knowles smilte fra øre til øre på London Fashion Week.

Publisert
Se noen smakebiter fra den nye kleskolleksjonen til Beyoncé og Tina Knowles nederst i saken!

SEHER.NO: I slutten av august annonserte verdensstjernen Beyoncé Knowles (30) graviditeten sin under MTV Video Music Awards.  

Allerede da kunne skjønnheten vise frem en synlig kul på magen, og nå i helgen inntok «Crazy In Love»-sangeren stolt catwalken i London med babymagen sin, skriver UsMagazine. Den gravide stjernen strålte i paljettbesatte bukser og en matchende blazer, hånd i hånd med moren Tina Knowles.

Knowles-kvinnene befant seg i metropolen i forbindelse med London Fashion Week, der de lørdag debuterte på moteuken ved å vise frem sin nyeste House of Dereon-kolleksjon. Derfor var det selvsagt passende med en seiersrunde på catwalken etter at selve motevisningen var over.

I likhet med andre vordende Hollywood-mødre går Beyoncé for sexy glamour selv om hun er gravid. Den sorte blazeren fremhevet ikke akkurat den voksende magen, men viste desto mer av stjernens brystparti - som var tildekket av et «statement-smykke» fremfor en topp. Den ferske 30-åringen gikk også for skyhøye sko med platåsåle fremfor mer komfortabelt fottøy.

Beyoncé og moren startet klesmerket House of Dereon i 2004. Merket er oppkalt etter «Austin Powers»-skuespillerens bestemor på morssiden, Agnez Dereon.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer