- Inntar bare 600 kalorier om dagen

Sjokkpåstander etter bilder av mager Angelina Jolie.

BEKYMRET: Venner og familie skal være svært bekymret for vekten til Angelina Jolie. Her er hun sammen med kjæresten Brad Pitt på SAG-Awards.  Foto: All Over Press
BEKYMRET: Venner og familie skal være svært bekymret for vekten til Angelina Jolie. Her er hun sammen med kjæresten Brad Pitt på SAG-Awards. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da stjernene tidligere denne måneden flokket til prisutdelingen Screen Actors Guild i Los Angeles, og strålte om kapp på den røde løperen, var det igjenAngelina Jolie (36) som stjal showet.

Skuespilleren kom i en sort, tettsittende kjole som avslørte svært tynne armer og beinete skuldre. Jolie har lenge fått oppmerksomhet for sin slanke figur, men den siste tiden ser det ut til at slankingen har tatt overhånd for 36-åringen.

Ifølge magasinet Grazia overlever seksbarnsmoren på kun 600 kalorier om dagen.

- Hun er så travel at hun glemmer å spise. Frokosten hennes er en skje med kokosolje og litt frokostblanding. Ofte dropper hun lunsj og spiser i stedet en neve mandler, sier en kilde nær skuespilleren til bladet.


Nå er venner og familie svært bekymret for Angelinas helse, og håper at hun begynner å spise fulle måltider igjen.

I 2007 skapte også skuespillerens vekt skandale, og Jolie sa den gangen at vekttapet skyldes dramatiske hendelser det året.

- Jeg har alltid vært tynn, men dette året har jeg gjennomgått mye og jeg mistet moren min. Folk tror aldri det ligger noe følelsesmessig bak vekttapet, de tror bare jeg vil slanke meg for å passe i buksene mine, sa hun til Daily Mail.


For et par uker siden gikk det også rykter om at Angelina var gravid med tvillinger.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mangler en del av kroppen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer