«Nødt eller sannhet»:

Innspilt i kjent luksusvilla

Se og Hør Pluss' pågående satsing ble spilt inn i et kjent hus.

VILLA: Huset eies av en kjent og aktuell profil. Foto: Se og Hør Pluss
VILLA: Huset eies av en kjent og aktuell profil. Foto: Se og Hør Pluss Vis mer
Publisert

I disse dager er Se og Hørs nye serie «Nødt eller sannhet» i full sving, og engasjerte tv-seere kan få med seg hele programmet i sin helhet på Se og Hør Pluss.

Man treffer et knippe norske kjendiser som må gjennomføre flere elleville oppgaver, samt dele private sannheter med både meddeltakere og seere. Det er programleder Hasse Hope (36) som loser oss alle gjennom det.

Det er kanskje flere som har dratt kjensel på huset all galskapen foregår i - det har nemlig vært å se på tv før. Huset har blant annet blitt brukt i den enormt populære NRK-serien «Exit».

ALLE GODE TING ER TRE: Egil Skurdal får muligheten til å dele enda mer om seg selv med resten av «Nødt eller sannhet»-deltakerne. Historien skaper reaksjoner Vis mer

Eies av «Farmen kjendis»-profil

Den ærverdige villaen befinner seg på Oslos beste vestkant og ble kjøpt av nåværende eier, Ørnulf Høyer (66), i 1997. Høyer har de siste ukene utmerket seg i TV 2-programmet «Farmen kjendis».

SOMMERDRØM: Det er stor uteplass og basseng tilknyttet villaen. Foto: Dagbladet TV
SOMMERDRØM: Det er stor uteplass og basseng tilknyttet villaen. Foto: Dagbladet TV Vis mer

Overfor TV 2 har han fortalt hvorfor han bestemte seg for å kjøpe det flotte huset. Han var nemlig helt bestemt på at det huset, det skulle han kjøpe før det kom på markedet.

Luksusvillaen ble bygget i 1903, og Høyer kjøpte det uten å ha sett det på innsiden. Han var overbevist om at huset inneholdt flere skjulte skatter.

- I 1997 så var huset ganske forfalt. Malingen flasset av på husveggene, det vokste ugress og var maurtuer rundt om i hagen, fortalte 66-åringen.

Pusset opp

Både i «Nødt eller sannhet» og «Exit» ser man at villaen er modernisert, men likevel har beholdt mye av sjarmen som hører til et hus av det kaliberet. Høyer la ikke skjul på at han har brukt mye tid og penger på å pusse opp boligen.

- PÅ TIDE: Det er duket for sjokk og vantro i «Nødt eller sannhet» da Mia Gundersen uten nøling tar et drastisk valg. Vis mer

- Jeg var så heldig å ha fått en god del penger da, fra et agentur jeg hadde solgt. Så da tok jeg ut mye av de verdiene jeg hadde skapt, og puttet alt i oppussing av huset, uttalte han til TV 2.

MASKULINT: Det mørke treverket i huset er vel bevart. Foto: Dagbladet TV
MASKULINT: Det mørke treverket i huset er vel bevart. Foto: Dagbladet TV Vis mer

66-åringen har selv jobbet i film og TV-bransjen, og var ansvarlig for å finne «locations». Han har derfor flere kontakter i bransjen og blir ofte spurt om huset kan benyttes til innspillinger.

- Det er gøy å dele det med folk, for det er virkelig en fest av et hus. Jeg skal ut herfra med beina først.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Ørnulf Høyer, foreløpig uten hell.

Lars Heiberg-Andersen i Monday Production som produserte «Nødt eller Sannhet» sier til Se og Hør at de har hatt god erfaring med å bruke Høyers hus i tidligere produksjoner.

LUR: Mia Gundersen velger ordene sine med omhu da Hasse Hope nådeløst spør henne ut i «Nødt eller sannhet». Vis mer

- Det har en herskapelig følelse som bygger opp under Hasse sin rolle. I tillegg har huset gode fasiliteter med åpne store rom, hage med grøntareal og svømmebasseng. Det er et sentralt hus med enkel tilkomst slik at vi kunne sørge for en grønn produksjon.

Se og Hør eies av Aller Media, som også eier Dagbladet. Se og Hørs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt.

LES OGSÅ: Nekter å stumpe røyken: - Ett fett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer