Kristian Valen:

- Innser at jeg trenger hjelp

Fredag kveld ble Kristian Valens show avlyst etter 30 minutter.

AVLYSTE: Kristian Valen måtte fredag kveld avlyse et show i Sandefjord. Nå forklarer han hvorfor. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
AVLYSTE: Kristian Valen måtte fredag kveld avlyse et show i Sandefjord. Nå forklarer han hvorfor. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld gikk sceneteppet ned bare en halvtime ut i showet til komiker Kristian Valen (45) i Sandefjord. Den kommende tida skulle han etter planen spille «Åsted Valen» for flere utsolgte hus rundt om i landet, blant annet i Kongsberg lørdag kveld.

Men fredag ble forestillingen altså en kort affære for publikummet i Sandefjord. Lars Fuglevik, seksjonsleder for kultur og kino i Sandefjord uttalte til Sandefjords Blad at Valen var i en tilstand der det rett og slett var uforsvarlig å gjennomføre showet.

- Vi måtte ta en beslutning, og det var åpenbart at det eneste riktige var å avlyse showet, sa Fuglevik.

Ber om ro

Lørdag formiddag forteller Valen selv i en pressemelding at han den siste tida har vært gjennom en krevende periode, og erkjenner at dette ikke har blitt håndtert på en god måte.

FRIERI: Kristian Valen avsluttet showet «Åsted Valen» med å dra opp kjæresten Karen på scenen. Der fikk hun seg en overraskelse hun trolig ikke vil glemme med det første. Video: Jonas Scheie Hammer Vis mer

- Alkohol har blitt en «følgesvenn» som over tid har tatt overhånd. Jeg innser at jeg må ha profesjonell hjelp for å kunne ta tilbake livet på vegne av min forlovede og jobben og jeg er i dag i dialog med helsevesenet med tanke på øyeblikkelig behandling, heter det i pressemeldingen.

Valen beklager på det sterkeste når det gjelder hva som skjedde under showet i Horten og Sandefjord, og skuffelsen publikum fikk.

- Jeg innser nå at jeg trenger hjelp og at jeg vil gjøre alt for å kunne komme tilbake som en ny og bedre Kristian. Jeg ber om ro og forståelse ovenfor mine nærmeste og meg selv for å raskest mulig komme tilbake. Igjen beklager på det sterkeste. Jeg er flau og lei meg for alle de jeg har sviktet, skriver han videre.

Den kommende tida skal Valen etter planen spille showet i både Kongsberg, Askim, Moss, Stavanger og Haugesund. Det er foreløpig ikke kjent hva som skjer med de resterende forestillingene.

Geir Hamnes, som er ansvarlig for bookingen rundt Valen, opplyser til Se og Hør at en avgjørelse om de kommende forestillingene vil bli tatt i starten av neste uke.

LES OGSÅ: Derfor henger de ikke sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer