Kristian Valen:

- Innser at jeg trenger hjelp

Fredag kveld ble Kristian Valens show avlyst etter 30 minutter.

AVLYSTE: Kristian Valen måtte fredag kveld avlyse et show i Sandefjord. Nå forklarer han hvorfor. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
AVLYSTE: Kristian Valen måtte fredag kveld avlyse et show i Sandefjord. Nå forklarer han hvorfor. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld gikk sceneteppet ned bare en halvtime ut i showet til komiker Kristian Valen (45) i Sandefjord. Den kommende tida skulle han etter planen spille «Åsted Valen» for flere utsolgte hus rundt om i landet, blant annet i Kongsberg lørdag kveld.

Men fredag ble forestillingen altså en kort affære for publikummet i Sandefjord. Lars Fuglevik, seksjonsleder for kultur og kino i Sandefjord uttalte til Sandefjords Blad at Valen var i en tilstand der det rett og slett var uforsvarlig å gjennomføre showet.

- Vi måtte ta en beslutning, og det var åpenbart at det eneste riktige var å avlyse showet, sa Fuglevik.

Ber om ro

Lørdag formiddag forteller Valen selv i en pressemelding at han den siste tida har vært gjennom en krevende periode, og erkjenner at dette ikke har blitt håndtert på en god måte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer