IKKE UTRO: - Jeg ordnet opp med det som var min kjæreste før jeg dro til Tranøya, så det ligger ingenting i utro-påstandene fra Bente, forteller Karin Jonassen til Seher.no. Foto: TV 2
IKKE UTRO: - Jeg ordnet opp med det som var min kjæreste før jeg dro til Tranøya, så det ligger ingenting i utro-påstandene fra Bente, forteller Karin Jonassen til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer

- Innså etterpå at jeg ble forelsket

Nå slår Farmen-deltageren tilbake.

Publisert
SEHER.NO: Onsdag var det klart for en ny episode av TV 2-programmet "Farmen", og mang en TV-seer satte muligens kaffen i halsen av den enorme krangelen mellom Bente Skancke (22) og Karin Jonassen (24), som ble "påbegynt" allerede mandag.

Bente brukte sterke ord som "hjerneskadet" og "tøs" mot konkurrenten i det som etter hvert utviklet seg til å bli en meget dramatisk, og noe usaklig, diskusjon.

- Er du helt hjerneskadet? Du irriterer meg med måten du er på, fremgangsmåten din er å flørte deg frem. Og så tror du at folk ikke legger merke til det, det er helt latterlig! Det viser bare hvor usikker du er på deg selv, sier hun i episoden.

Karin Jonassen har blitt god venn med spesielt to av sine mannlige utfordrere, Simon Fjeld Mengaaen og Eirik Fønstelien, og det har vært spekulert i om sjalusi i forhold til dette er grunnen til at krangelen i det hele tatt oppsto. Til Seher.no sier.no sier nå Karin at Bente mente på at konkurrenten var utro gjennom deltagelsen i TV 2-programmet.

- Bente spiller på at jeg er utro, ja. Men jeg har alt på det rene, jeg hopper ikke fra gutt til gutt, forteller Karin til Seher.no.

Jonassen avsluttet et forhold til en kjæreste like før hun ble med i "Farmen". Det skal altså ha skapt misforståelser blant enkelte av de andre deltagerne.
 
- Jeg var ikke utro og har ingen dårlig samvittighet. Det ligger ingenting i de påstandene fra Bente. Dessuten skjedde det ikke noe mellom meg og Simon der inne, vi hadde bare god kjemi og var gode venner.

- Ble du forelsket i Simon, Karin?

- Da jeg kom hjem, innså jeg at jeg hadde blitt forelsket i ham, ja. Man levde liksom i en boble på øya. I øyeblikket har vi veldig bra kontakt og er gode venner, for å si det sånn, innrømmer Stavanger-jenta, som ikke vil avsløre om de faktisk ble kjærester til slutt.

- He he, det kommer nok fram før eller senere om vi ble kjærester eller ei, sier hun - noe kryptisk.

I onsdagens "Farmen" ble det også klart at Tone Gudrun Fjalestad ble valgt til førstekjempe i tvekampen førstkommende lørdag.

"Farmen" ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi hørte bare at det smalt på tunet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer