SLIK?: Snart blir supermodellen satt til et helt annet arbeid enn det hun gjør foran kamera. Foto: All Over Press
SLIK?: Snart blir supermodellen satt til et helt annet arbeid enn det hun gjør foran kamera. Foto: All Over PressVis mer

Innrømte alt

Naomi Campbell får 200 timers samfunnstjeneste etter politiangrep.

SEHER.NO: Supermodell Naomi Campbell (38) har et ikke helt supert temperament. Hun har tidligere blitt pålagt å delta på kurs i sinnekontroll, men det ser ikke ut til å ha hatt den helt store effekten ennå.

Nå sist havnet hun i trøbbel for å ha gått amok etter at bagasjen hennes ble borte på Heathrow.

For da hun fikk beskjeden beordret hun kapteinen å gå av flyet og se etter kofferten hennes, og forsinket flyet en time med rabalderet sitt. Til slutt måtte kabinpersonalet tilkalle politiet, men det satte ikke en stopper for Naomis oppførsel.

I retten fredag erkjente hun seg skyldig i å ha angrepet tre personer hvorav to var politimenn, ordensforstyrrelse og truende oppførsel overfor to kabinansatte.

- Hun angrep en politimann, og spyttet på ham da hun ble tatt til flyplassens politistasjon, bekreftet et vitne til The Sun etter episoden.

Hadde hun fått maksstraff ville modellen belaget seg på seks måneder i fengsel og over 100 000 kroner i bot, skriver Hollyscoop. 

Men muligens mye fordi stjernen la seg flat i retten fikk hun i stedet for 200 timers samfunnstjeneste.

Det knytter seg nå stor spenning til hva den hissige divaen blir satt til å gjøre. Typiske eksempler er nevenyttig arbeid som å plukke opp søppel fra parker og grøfter, eller hjelpe til ved suppekjøkken og lignende.

Tidligere har hun i hovedsak gått til angrep på sine egne ansatte, som da hun skal ha klort psykologen sin til blods, spyttet assisten sin Amanda Brack i ansiktet, og slått hushjelpen Gaby Gibson i bakhodet.

Så da er det bare å håpe at samfunnstjenesten kan få den langbeinte skjønnheten på rett kjøl.

LES OGSÅ: Naomis nye flamme