FLYTTET UT: - Yvonne var knust. Men hun er ikke en person som tilgir og glemmer alt sånn uten videre. Ronan har akseptert valget hennes, sier en kilde om Ronan Keatings separasjon fra kona. Foto: All Over Press
FLYTTET UT: - Yvonne var knust. Men hun er ikke en person som tilgir og glemmer alt sånn uten videre. Ronan har akseptert valget hennes, sier en kilde om Ronan Keatings separasjon fra kona. Foto: All Over Press Vis mer

Innrømmet utroskapet for kona

- Dessverre ble fristelsen for stor for ham, hevder en kilde.

Publisert
SEHER.NO: Denne uka ble det kjent at sangstjernen Ronan Keating (33) separeres etter et 12 års langt ekteskap til kona Yvonne Keating (36).

- Med stor sorg offentligjør Ronan og Yvonne Keating i dag at de separer seg, het det i en melding på Boyzone-stjernens hjemmeside.

Fredag skrev The Sun at det skal ha vært mye bråk mellom de to den siste tiden, og at Ronan ble kastet ut av kona etter å ha beskyldt ham for utroskap. Men ifølge Mirror.co.uk,  var det 33-åringen selv som fortalte Yvonne om sine utskeielser.

Eks-modellen var derimot ikke i humør til å tilgi ham. Umiddelbart sa hun nemlig til Boyzone-stjernen at ekteskapet deres var over og at han ikke fikk en ny sjanse.

- Yvonne var knust. Men hun er ikke en person som tilgir og glemmer alt sånn uten videre. Ronan har akseptert valget hennes, sier en kilde til nettstedet.

Ifølge avisen er det sannsynlig at jenta han var utro med planla å selge historien til høystbydende.

Utroskapet skal ha foregått under sangstjernens nylige soloturné.

- Det var i løpet av de nettene han var borte fra hjemmet sitt at det sies at han var utro. Det er en ensom opplevelse med mange sene kvelder på en slik turné, og dessverre ble fristelsen for stor for ham, forteller en kilde.

Ronan og Yvonne giftet seg i 1998, og har tre barn sammen – Jack, Marie og Ali.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Endelig er hun gravid 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer