- Innrømmet utroskap med 120 kvinner

Men denne jenta, som Tiger «glemte», ble dråpen for kona hans.

JENTA TIGER «GLEMTE»: Studenten Raychel Coudriet, nå 22 år gammel, skal ha hatt ett forhold til Tiger Woods da hun var 21 år. Men navnet hennes dukket ikke opp på listen han leverte inn over kvinnene han har vært utro med. Det fikk Tigers kone til  Foto: All Over Press
JENTA TIGER «GLEMTE»: Studenten Raychel Coudriet, nå 22 år gammel, skal ha hatt ett forhold til Tiger Woods da hun var 21 år. Men navnet hennes dukket ikke opp på listen han leverte inn over kvinnene han har vært utro med. Det fikk Tigers kone til Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tiger Woods (34) skal ifølge et oppslag i tabloidavisen National Enquirer ha innrømmet utroskap med så mange som 120 kvinner i løpet av det fem år lange ekteskapet med svenske Elin Nordegren (30).

Men ifølge avisen, som også var den første til å skrive om utroskapsskandalen, skal Tigers forhold til den 21 år gamle nabojenta Raychel Coudriet i Florida vært dråpen som virkelig har fått det til å renne over for Elin.

Avisen hevder Nordegren nå har signert skilsmissepapirene.

Den skandaleplagede golf-spilleren skal ha oppført alle kvinnene han har vært til sengs med som en del av sex-avhengighetsbehandlingen han gikk igjennom i Mississippi tidligere i år.

På listen står blant annet den tidligere Playboy-modellen Loredana Jolie Ferriolo og Rachel Uchitel, men nabojenta Raychel Coudriet skal visstnok ikke ha stått på listen ifølge bladet kilder.

Etter at spekulasjonene om Tigers forhold til Coudriet kom ut, skal Nordegren ha blitt rasende under en middag med venner i etterkant av Tigers comeback på golfbanen.

- Hun skrek så høyt at alle på bordet hørte hva hun sa, sier en kilde til National Enquirer, ifølge Daily Mail.

- «Dette er det verste sviket noen gang. Jeg kan ikke tro at du hadde sex med den jenta i vårt eget nabolag. Det var dråpen – jeg skiller meg fra deg!», skal hun ha sagt etter at også dette forholdet ble avslørt.

At Tiger ikke listet nabojenta opp på de fire sidene med navn han fylte ut på sexrehabiliteringen, gjør at Elin ikke har noen tillitt til han lenger.


- Elin har kuttet Tiger ut av livet sitt. Hun tror ikke på noe av det han sier nå. Ekteskapet er over, sier kilden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Ingen kone kan gå glipp av så mye utroskap