MASSIV STØTTE: Jennifer Hudson og familien har fått enorm støtte etter at Jennifers mor, bror og lille nevø ble funnet drept for tre uker siden. Foto: STELLA PICTURES
MASSIV STØTTE: Jennifer Hudson og familien har fått enorm støtte etter at Jennifers mor, bror og lille nevø ble funnet drept for tre uker siden. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Innrømmet drapene til kjæresten

William Balfour skal ha innrømmet å ha drept Jennifer Hudsons familie. Men i dag kan han bli sluppet fri.

SEHER.NO: 27 år gamle William Balfour, som er mistenkt for å ha drept Jennifer Hudsons (27) mor, bror og lille nevø, skal ha innrømmet drapene til sin nåværende kjæreste. Det skriver Chicago Tribune.

En kilde forteller at Balfours kjæreste skal ha fortalt politiet om samtalen de hadde kort tid etter drapet. Da skal Balfour ha fortalt kjæresten at han var involvert i Hudson-drapene.

Det var kort tid etter drapet at politiet i Chicago arresterte Balfour, den fraseparerte ektemannen til Jennifers søster Julia, og stefaren til Julian.

Balfour skal ha vært i avhør, og omtales av politiet som "en mann av interesse". Han er derimot ikke tiltalt for gjerningen.

Balfour bedyrer sin uskyld i trippeldrapssaken, og etter pågripelsen skal han ha vært samarbeidsvillig, men nektet å ta løgndetektor-test...

Det var den 25. oktober at det ble kjent at Jennifer Hudsons mor Darnell og storebror Jason var funnet skutt og drept i førstnevntes hus i Chicago.

Jennifers syv år gamle nevø Julian King ble kort tid etter meldt savnet, og noen dager etter ble også han funnet død - i en hvit, parkert bil som var etterlyst i forbindelse med drapene.

Mandag er det klart for høring i Chicago, men dersom politiet ikke klarer å skaffe nok bevis mot 27-åringen høringen, kan den mistenkte bli løslatt, skriver AP.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Hun er fortsatt i sjokk
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.