Blake Jenner:

Innrømmer vold mot ekskona

«Glee»-stjernen Blake Jenner innrømmer at han var voldelig mot ekskona Melissa Benoist, men hevder imidlertid at det gikk begge veier.

VEKKER OPPSIKT: Nesten et år etter at skuespiller Melissa Benoist gikk ut og hevdet at hun hadde blitt mishandlet av en ikke-navngitt kjæreste står eksmannen Blake Jenner fram med sin historie. Foto: Mediapunch / NTB
VEKKER OPPSIKT: Nesten et år etter at skuespiller Melissa Benoist gikk ut og hevdet at hun hadde blitt mishandlet av en ikke-navngitt kjæreste står eksmannen Blake Jenner fram med sin historie. Foto: Mediapunch / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november i fjor skapte skuespiller Melissa Benoist (32), best kjent som «Glee»-karakteren Marley Rose og som hovedrolleinnehaver i serien «Supergirl», store overskrifter.

Da delte hun en lengre video på Instagram, hvor hun åpnet seg om en ikke-navngitt kjæreste som angivelig skal ha mishandlet henne både fysisk og psykisk.

«Jeg ble holdt nede og klasket til gjentatte ganger, slått så hardt at jeg kjente luften gå ut av meg, dratt etter håret over fortauet, skallet ned, kløpet til huden brast, kastet i veggen så hardt at gipsen ga etter, kvalt», var blant det hun ramset opp den gang.

FORTELLER: I denne videoen åpner skuespiller, Melissa Benoist, om en ikke-navngitt ekskjæreste som angivelig skal ha mishandlet henne både fysisk og psykisk. Bilder: @melissabenoist, Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

32-åringen fortalte også om en skade hun fikk på irisen i øyet, noe hun i 2015 fortalte om på talkshowet til Jimmy Kimmel. Den gangen forklarte hun at det dreide seg om en ulykke hvor hun skled og falt.

I videoen innrømmet hun imidlertid at det var en dekkhistorie funnet opp av den daværende kjæresten, og at hun i realiteten fikk en iPhone kastet i ansiktet. Hun skal også ha brukket nesa.

«Dette er en skade som aldri kommer til å lege fullstendig. Synes mitt kommer aldri til å bli det samme», fortsatte hun i videoen.

RYSTENDE: Soveromsopptak fra 2017 vekker harme. Video: ELIAS ZAHL-PETTERSEN Vis mer

Innrømmer vold

Benoist har tidligere vært gift med «Glee»-stjernen, Blake Jenner (28), som hun skilte lag med i 2017. Og nå, nesten ett år etter at Benoist hevdet at hun hadde blitt mishandlet, deler Jenner et oppsiktsvekkende innlegg om ekskonas uttalelser.

«I løpet av de siste elleve månedene har jeg tenkt på hvordan jeg skal takle en personlig situasjon, som ble offentlig i slutten av 2019. I løpet av den tida har jeg tenkt på en periode i livet mitt som jeg har holdt privat tidligere på grunn av skam og frykt, men jeg vet at dette er noe som må adresseres, ikke bare offentlig, men også privat med personen som er berørt, og deretter med meg selv», skriver han innledningsvis.

Han fortsetter, med å hevde at ekteskapet med Benoist var fylt av øyeblikk med sjalusi, utbrudd av usikkerhet, og flyktighet forårsaket av en ødelagt barndom. Videre påstår Jenner at han ønsket å skille seg fra Benoist, men at han valgte å ikke gjøre det grunnet en pliktfølelse.

Blake påpeker imidlertid at han tar fullt ansvar for å være følelsesmessig, mentalt og fysisk voldelig mot «Supergirl»-stjernen.

I innlegget kommer det nemlig frem at han kastet en telefon på ekskona, men han hevder imidlertid at det ble gjort i et øyeblikk av frustrasjon, og at hevder at han ikke siktet på henne. Hendelsen med telefonen samstemmer med hendelsen Benoist beskrev i videoen i fjor.

«Jeg frøs i en tilstand av sjokk og redsel da den daværende partneren min skrek av angst. Øyet hennes svulmet opp av telefonen. Det er et øyeblikk jeg vil angre på resten av mitt liv. Hun satt der og gråt, og jeg kan bare forestille meg den smerten, frykten og skammen hun må ha følt i det øyeblikket. Hvis jeg kunne gjort noe for å ta det tilbake, ville jeg gjort det», fortsetter han.

VOLD: Vi har tidligere sett at realitydeltakere har blitt kastet ut av programmet etter å ha utført vold mot andre. I denne ukens «Ex on the beach» havner Vivian Sætre i trøbbel etter å ha slått Cristian Brennhovd. Vis mer

Hevder han ble slått av ekskona

Han stiller seg videre ansvarlig for smertene han forårsaket ekskona for hendelsen med telefonen, men også utover i ekteskapet - noe han påpeker at han fortsatt jobber med å tilgi seg selv for.

Videre hevder han imidlertid at volden gikk begge veier, og påstår at også Benoist var voldelig mot ham under ekteskapet. Dette hevder Jenner at de to fikk hjelp for hos en terapeut.

Skuespilleren trekker frem flere angivelige hendelser, som blant annet sjalusi som førte til at han ble tvunget til å takke nei til flere jobber og muligheter.

Videre påstår han at ekskona kloret og slo ham ved flere anledninger, og at hun tvang ham til å finne opp løgner om hvordan han fikk synlige skader på kroppen.

«Jeg ble fysisk overfalt i dusjen og det etterlot meg med en traumatisk skade som jeg ikke ønsker å utdype på dette tidspunktet», er blant det han skriver.

PÅSTANDER: Blake Jenner hevder i sitt Instagram-innlegg at ekskona både slo og kloret ham i løpet av ekteskapet. Foto: Matt Baron/ BEI / REX / NTB
PÅSTANDER: Blake Jenner hevder i sitt Instagram-innlegg at ekskona både slo og kloret ham i løpet av ekteskapet. Foto: Matt Baron/ BEI / REX / NTB Vis mer

Jenner mener at ikke alt det Benoist har uttalt stemmer overens med det som faktisk skjedde, men påpeker at han ikke ønsker å diskutere disse detaljene av respekt for ekskona og for å unngå ytterligere diskusjon om emnet.

Skuespilleren avslutter Instagram-innlegget med å be om unnskyldning til ekskona. Han påpeker at det er mange ting han skulle ønske at han kunne gjort annerledes, og at han aldri vil begå de samme feilene igjen.

«Etter nesten fire år siden skilsmissen, kan jeg utvetydig si at jeg vet hvem jeg er, og jeg vet at jeg har vokst og lært av feilene jeg har gjort, gjennom en lang periode med selvransakelse og arbeid. Men jeg forstår veldig godt at jeg alltid kan lære og vokse, og jeg vet at det ikke er en ensom reise», avslutter han.

LES OGSÅ: Slik gikk det med «Glee»-stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer