Amber Rose:

Innrømmer utroskap

- Mangelen på lojalitet og respekt er latterlig.

SLUTT: Det skal være slutt mellom Alexander Edwards og Amber Rose etter utroskapsskandalen. Foto: Michele Eve Sandberg / Shutterstock / NTB
SLUTT: Det skal være slutt mellom Alexander Edwards og Amber Rose etter utroskapsskandalen. Foto: Michele Eve Sandberg / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske modellen og skuespilleren Amber Rose (37) er nok mest kjent for å være Kanye Wests ekskjæreste. De to var et par fra 2008-2010, før sistnevnte møtte Kim Kardashian og giftet seg med henne. De skilte seg imidlertid i vår.

Det ikke alle vet er at Amber Rose også har vært gift med artisten Wiz Khalifa. De to fikk en sønn sammen som de i dag har delt foreldreansvar for.

Men nå er det imidlertid ikke Roses mest kjente ekser som skaper overskrifter.

Tosifret antall kvinner

Siden 2018 har hun nemlig datet rapperen Alexander Edwards. Også de har en sønn sammen.

Forholdet ser likevel ikke ut til å være en dans på roser. Onsdag denne uka anklaget Rose nemlig kjæresten for å ha vært utro med 12(!) kvinner. Det skal hun ha gjort på Instagrams historiefunksjon, melder People.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

«Jeg er lei av å bli bedratt og være flau. Alle dere tolv bumser (de jeg vet om, det er sannsynligvis flere) kan bare ta ham. Dere visste veldig godt at han var i et forhold med barn og alt, og dere alle bestemte dere for å ligge med ham likevel. Jeg har sett alle meldingene og DM'ene», skal hun blant annet ha skrevet.

DEN GANG DA: Kanye West og Amber Rose da de var et par. Her fra 2009. Foto: Dave Allocca / REX
DEN GANG DA: Kanye West og Amber Rose da de var et par. Her fra 2009. Foto: Dave Allocca / REX Vis mer

Hun fortsetter med å skrive at hun ikke lengre kan være den eneste som kjemper for familien deres, og at hun alltid har vært lojal - uten å få det samme tilbake.

«Mangelen på lojalitet og respekt er latterlig, og jeg er ferdig», avslutter tobarnsmoren.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Det er sånn jeg er

I ekte 2021-stil blir konflikten tatt over sosiale medier, da Edwards også tok til bildedelingstjenesten for å snakke ut om anklagene. Det gjorde han i en livesending med DJ Big Von. Der ble han spurt hva han tenkte da han så kjærestens anklager mot ham.

- Jeg tenkte «shit, jeg ble tatt». Jeg har blitt tatt før, hvis du skjønner hva jeg mener? Og nå har hun tydeligvis fått nok.

Videre forteller han at han elsker henne, at hun er hans beste venn og mora til sønnen hans. Men, han liker kvinner.

- Jeg tror ikke noen kan være lykkelige eller suksessfulle hvis man ikke er seg selv, uansett om andre forstår det eller ikke. Det er bare sånn jeg er, og det er ikke sånn hun vil bli elsket. (...) Jeg vet at jeg kunne sluttet med utroskapen, jeg kunne gitt henne seks gode, solide måneder hvor jeg fratar meg selv min sanne natur så lenge jeg klarer, men jeg vil ikke leve sånn.

DYRT: I år er det 10 år siden en av de mest kjente utroskapsskandalene fant sted. Nemlig da Tiger Woods og hans svenske kone Elin Nordegren gikk fra hverandre. Video: Rød Løper Vis mer

Som nevnt har ekskjærestene vært linket til hverandre siden 2018. De viste seg første gang offentlig under det årlige «SlutWalk»-arrangementet, som er til ære for alle kvinner som har blitt utsatt for slutshaming.

I januar 2019 åpnet modellen opp om forholdet til Edwards og skrev på Instagram at han kom inn i livet hennes på ei tid da hun hadde fått nok av narsissismen, utroskapen og misbruket hun hadde opplevd i tidligere forhold.

Det er imidlertid ukjent hvilke tidligere forhold det var snakk om.

LES OGSÅ: Kjæresten kidnappet og drept utenfor hjemmet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer