Beyoncé:

Innrømmer utroskap etter ryktestormen

Jay Z vekker oppsikt i nytt intervju.

ÅPNER OPP: Jay Z forteller i et nytt intervju at det er sannhet i ryktene som kona Beyoncé sang om på «Lemonade»-albumet. Han har vært utro. Foto: NTB scanpix
ÅPNER OPP: Jay Z forteller i et nytt intervju at det er sannhet i ryktene som kona Beyoncé sang om på «Lemonade»-albumet. Han har vært utro. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Med utgivelsen av kritikerroste «Lemonade» klarte popdronningen Beyoncé Knowles (36) å snu en hel verden på hodet. Ikke bare slapp hun albumet uten forvarsel, men hun anklaget også ektemannen Jay Z (47) for utroskap.

Jay Z har hele tiden holdt kortene tett til brystet, men nå bekrefter han at han vært utro, ifølge flere amerikanske medier.

Setningen «You better call Becky with the good hair» fra Beyoncés låt «Sorry» tok av i sosiale medier, og flere mente det handlet om en kvinne som Jay Z (47), skal ha hatt en affære med.

På sitt nye album «4:44» har Jay Z omtalt tematikken, på en måte, ved å si at han beklager for at han har vært med andre kvinner.

I et større intervju med The New York Times sier han det mange tar som bekreftelse på utroskapsryktene.

- Alt skjer

Intervjuet, som er ett av få stjernen har gitt de siste årene, tar for seg hvordan albumet hans ble til og hvordan kortene han fikk utdelt her i livet har påvirket ham.

SMÅBARNSFORELDRE: Jay Z og Beyoncé har tre barn sammen. Her er de med datteren Blue Ivy. Foto: NTB Scanpix
SMÅBARNSFORELDRE: Jay Z og Beyoncé har tre barn sammen. Her er de med datteren Blue Ivy. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Som følge av en turbulent oppvekst og et like tettpakket voksenliv, bestemte han seg for å oppsøke en psykolog.

- Man må bare overleve. Man går inn i overlevelsesmodus, og hva skjer da? Jo, man skrur av alle følelsene sine. Så selv med kvinner skrur du av følelsene, du klarer ikke å knytte deg til dem, sier han og fortsetter:

- I mitt tilfelle ble det veldig dypt. Så skjer alt, blant annet utroskap, forteller han åpent.

ÅRETS ALBUM: Adele vant Grammy for årets album. I takketalen hyllet hun Beyonce. Video: CNN Vis mer

Flere medier, deriblant Time, The Telegraph og People, skriver at svaret trolig omhandler hans nåværende kone.

Kay Z beskriver det å bo sammen med en annen musiker som terapeutisk. De to lager musikk sammen, og noen ganger kan det være bra og andre ganger kan det oppleves som «veldig, veldig ukomfortabelt».

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 27.01.2014 DRISTIG: Beyoncé entret Grammy-scenen i et svært avslørende antrekk for å framføre «Drunk in Love» med ektemannen Jay-Z. Nå får hun kritikk for å ha vært for dristig. Video: Reuters Vis mer

- Men det beste stedet i tornadoen er i midten av dem. Vi satt midt i stormen, og det var lite komfortabelt. Vi har hatt mange samtaler, sier han og legger til at han er stolt av kona og at de respekterer hverandres musikalske resultater.

Fikk tvillinger

Det var etter at de to stjernene samarbeidet om låten «03 Bonnie & Clyde» fra 2002 at det begynte å oppstå søt musikk. De giftet seg i 2008, og har sammen solgt over 300 millioner album på verdensbasis.

Paret har nå tre barn sammen. I 2012 kom datteren Blue Ivy (5) til verden, og tidligere i år kunne familien feire to nye familieforøkelser. Tvillingene Sir og Rumi ble født den 13. juni i Los Angeles.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

Et innlegg delt av Beyoncé (@beyonce)

- Ikke 100 prosent

Ifølge The Independent er det ikke første gang rapperen åpner seg om ambivalens i ekteskapet. I en ny minidokumentar i forbindelse med albumlanseringen, forteller han om hvordan ekteskapet til Beyoncé nesten raknet, hvordan den tøffe tida har påvirket dem begge, og hvordan de sammen klarte å bygge opp forholdet igjen.

- Vi bygget et stort, vakkert herskapshus av et forhold, som ikke var bygget på 100 prosent sannhet, og det begynte dermed å slå sprekker. Offentligheten skjønte at noe skjedde, sa Jay-Z, ifølge avisen.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 26.05.2015 FØRST UTE: Hieu Trong Duy Nguyen var en av de heldige som fikk tatt bilde av artistparet under deres besøk i Oslo tirsdag formiddag. Video: Marianne C. Huseby / DBTV Vis mer

Ryktene om at Jay-Z skal ha vært utro fikk blant annet bein å gå på da det dukket opp en video av Solange Knowles, Beyoncés søster, som angrep svogeren i en heis etter Met-gallaen i 2014.

- Vi nådde et punkt hvor vi måtte si at: «Ok, la oss rive alt ned og begynne på nytt.» Det er noe av det vanskeligste jeg har gjort noensinne, fortalte rapperen.

Selv om Jay-Z ikke går i detalj på hva årsaken til parets utfordringer har vært, erkjenner han at forholdet på ett tidspunkt hang i en svært tynn tråd.

Blant annet skal 47-åringen ha tryglet kona om å ikke forlate ham.

- Hva skjer med kroppen min akkurat nå? Sa jeg nettopp: «Ikke forlat meg?». Det var en ny følelse.

Beyoncé har foruten tekstene i låtene sine vært svært ordknapp om forholdet til Jay-Z. Da hun sparket i gang verdensturneen «The Formation World Tour» i Miami etter «Lemonade»-lanseringa, hyllet hun blant andre ektemannen fra scenen.

I det som ikke kunne tolkes som annet enn en kjærlighetserklæring, ble ryktene om et angivelig slitent ekteskap gjort til skamme.

- Jeg ønsker å dedisere denne sangen til familien min. Til min flotte ektemann. Jeg elsker deg, uttalte hun den gang.

LES OGSÅ: Plutselig rant det blod fra Beyoncé

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer