Coleen Rooney:

Innrømmer trøbbel i ekteskapet

I 2017 ble Wayne Rooney arrestert for promillekjøring.

TRØBBEL: Ekteparet Rooney har hatt offentlighetens oppmerksomhet rettet mot seg siden tidenes morgen. Foto: John Sibley / Reuters / NTB
TRØBBEL: Ekteparet Rooney har hatt offentlighetens oppmerksomhet rettet mot seg siden tidenes morgen. Foto: John Sibley / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Den britiske fotballtreneren Wayne Rooneys (36) kone, Coleen Rooney (36), er for tida i rettssalen etter å ha blitt saksøkt av en annen «fotballfrue», Rebekah Vardy (40), for ærekrenkelse.

Det var i 2019 at Coleen delte på sin Instagram-profil at noen som fulgte hennes private konto hadde lekket innhold om henne og familien til avisa The Sun, og at hun hadde funnet ut at det var Rebekah - noe hun selv har benektet hele veien.

Etter flere år med krangling har saken funnet veien til retten, da Rebekah har saksøkt Coleen og krever rundt tolv millioner kroner, samt en offentlig unnskyldning.

Nå er det Coleens tur til å gi sin forklaring, og det var mens hun ble spurt om en hendelse for fem år siden at hun kom med overraskende innrømmelser fra sitt eget ekteskap. Det melder Sky News.

SNAKKER UT: Wayne og Coleen Rooney snakker ut om skandalene i ny dokumentar. Video: Amazon Prime Sport Video Vis mer

I september 2017 ble ektemannen arrestert for promillekjøring. Han hadde en promille som var nesten tre ganger så høy som den lovlige grensa, og han hadde en kvinnelig passasjer han hadde plukket opp i en bar i baksetet.

Ikke lenge etter postet Coleen to bilder på Instagram historiefunksjon, som en måned seinere skal ha vært utgangspunkt for en artikkel i The Sun.

Coleen, som ikke har for vane å dele detaljer fra ekteskapet, innrømmet imidlertid at de gikk gjennom en tøff periode i forbindelse med hendelsen i 2017.

- Jeg var i en sårbar situasjon og jeg visste ikke hvordan ekteskapet mitt skulle fungere etter dette. Jeg og Wayne prøvde å finne ut av forholdet og se hvordan ting gikk.

«LINNIS UNIVERS»: Linni Meister og kjæresten Morten møter på utfordringer i forholdet. Video: Discovery+. Vis mer

I artikkelen sto det blant annet at Wayne endelig «fikk lov til å komme tilbake på soverommet igjen» etter at hun hadde tilgitt ham etter hendelsen med kvinnen i baksetet.

Coleen hevdet i retten at dette var et eksempel på privat informasjon som hadde blitt lekket til kjendisnettstedet.

- Dette var informasjon jeg gladelig kunne delt i en privat gruppe, men jeg ville ikke at offentligheten skulle vite det, sa hun fra vitneboksen.

LES OGSÅ: Var kjærester i to år – uten å møtes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer