The Chainsmokers:

Innrømmer trekant med fans

Artist-duoen kommer med pikante detaljer.

AVSLØRER: Artistene Andrew Taggert og Alex Pall, bedre kjent som The Chainsmokers, kommer med sexavsløringer. Foto: Matt Sayles / INVISION / TT/ NTB
AVSLØRER: Artistene Andrew Taggert og Alex Pall, bedre kjent som The Chainsmokers, kommer med sexavsløringer. Foto: Matt Sayles / INVISION / TT/ NTB Vis mer
Publisert

The Chainsmokers er en amerikansk duo fra New York, som består av Andrew Taggart (33) og Alex Pall (37). De slo gjennom med singelen «Selfie» i 2014, og har blant annet hitlåten «Closer».

Som to av verdens mest kjente artister kan man ikke se bort ifra at de drukner i romantiske tilbud. I podkasten «Call Her Daddy» kommer imidlertid duoen med overraskende avsløringer rundt eget sexliv. Det melder Page Six.

Samtaleemnet dukker opp når duoen får spørsmålet om hvem av de som mest sannsynlig ville hatt sex med en fan.

- Jeg tror aldri vi har hatt sex med en blodfan som går med ansiktene våre på T-skjorten, svarer Taggart.

Etter hvert dukker det opp nok et seksuelt spørsmål. Da om hvor ofte folk spør om å ha trekant med dem, og hvor ofte de faktisk takker ja.

SKJELLSORD: Lina Adampour forlater «Farmen kjendis» etter rasismekrangel med Ørnulf Høyer. Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Klaus Fjellro. Klipp & manus: Klaus Fjellro Vis mer

Duoen ler nervøst, og forteller at det har skjedd.

- Jeg tror vi begge tenkte «Hva i helvete skjedde nå?», fordi trekantene aldri var planlagt, hvis du skjønner hva jeg mener?, sier Pall, mens Taggart legger til at det hadde vært «rart».

- Dette skjedde rundt den tiden vi pleide å dele hotellrom. I Europa har de to enkeltsenger sammen, de flytter dem ikke fra hverandre engang. Vi ble tvunget inn i slike scenarioer av europeerne fordi de ikke har enkeltsenger, fortsetter Pall og ler.

«LOVE ISLAND»: Det populære realityprogrammet gjør endringer. Video: TV 2 / ITV. Reporter: Celina Morken Vis mer

Kompisene har vært en duo i mange år, og er fortsatt aktive som musikere. Begge to understreker at trekantene hører til fortiden, og at de håper fansen ikke misforstår relasjonen deres.

LES OGSÅ: Ned 45 kg under pandemien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer