Miley Cyrus:

Innrømmer tilbakefall

Sangstjernen har skrytt av at hun har holdt seg edru. Nå har hun sprukket.

SPREKK: I et nytt intervju innrømmer Miley Cyrus at hun har sprukket - etter å ha holdt seg edru i lang tid. Foto: Jordan Strauss / NTB
SPREKK: I et nytt intervju innrømmer Miley Cyrus at hun har sprukket - etter å ha holdt seg edru i lang tid. Foto: Jordan Strauss / NTB Vis mer
Publisert

Superstjernen Miley Cyrus (28) har en lang historie med fyll og rus. 28-åringen har aldri lagt skjul på at hun røyker cannabis, og alkohol har også vært en sentral del av sangerens hverdag.

Derfor overrasket hun mange da hun tidligere i år avslørte at hun hadde lagt den utsvevende livsstilen bak seg. I juni røpet hun nemlig at hun ikke hadde ruset seg på et halvt år. Årsaken til at hun la flaska på hylla i fjor, var at hun gikk gjennom en stemmebåndsoperasjon som gjorde at hun ikke kunne ruse seg.

Og Cyrus har klart å holde seg edru - helt fram til nå. 28-åringen har nemlig hatt et tilbakefall, røper hun i et intervju med Apple Music.

- For å være helt ærlig, falt jeg av midt i pandemien, i likhet med svært mange andre, forteller artisten åpenhjertig, gjengitt av US Magazine.

Vis mer

Ikke måteholden

Den verdenskjente stjernen deler videre at hun aldri kunne ha gjennomført intervjuet uten å si at hun hadde fått et tilbakefall til rusen. Cyrus forteller at hun nå ikke har ruset seg på to uker, og at hun fokuserer på å gå videre, framfor å dvele ved tilbakefallet.

28-åringen har også søkt å finne forklaringer i stedet for å bli sint på seg selv.

- For meg ble det en «fuck up» fordi jeg ikke er en måteholden person, og jeg tenker ikke at alle må være edru, sier «Hannah Montana»-stjernen åpenhjertig.

Miley Cyrus beskriver også sin vei fram til et liv uten fyll og fanteri.

- Jeg har ikke et problem med alkohol. Jeg har et problem med de beslutningene jeg tar når jeg går over streken [ …], forklarer hun i intervjuet.

«Hannah Montana»-stjernen har tidligere hyllet cannabisbruk, men i et intervju med Variety i juni, innrømmet 28-åringen at hun hadde vært rusfri i seks måneder - noe som hadde sammenheng med den nevnte stemmebåndsoperasjonen i fjor.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

- Vil leve edruelig

- Det siste året har det vært veldig viktig for meg å leve en edruelig livsstil, fordi jeg virkelig har hatt lyst til å finpusse talentet mitt. Jeg hadde en ganske stor stemmebåndsoperasjon i november. Det var fire uker hvor jeg ikke fikk lov til å snakke, sa Cyrus i intervjuet.

Det startet først med at hun ikke kunne ruse seg etter operasjonen. Seinere begynte Cyrus å granske sin egen familiehistorie.

- Først handlet det om operasjonen. Men jeg tenkte en del på moren min. Hun ble adoptert, og jeg har arvet noen av følelsene hun hadde, som følelsen av å bli forlatt, og ønsket om å bevise at du er ønsket og verdifull, avslørte hun, og la til:

Klipp med Miley Cyrus på scenen, på rød løper og i dagliglivet. Video licensed from Splash News Vis mer

- Min fars foreldre skilte lag da han var tre år, så pappa måtte oppdra seg selv. Jeg har undersøkt familiehistorien, som inneholder mye avhengighet og psykiske problemer. Jeg har gått gjennom det og spurt: «Hvorfor er jeg som jeg er?». Ved å forstå fortiden, kan vi forstå nåtiden og framtiden klarere. Terapi er topp.

Miley Cyrus er datter av den kjente artisten Billy Ray Cyrus (59) og skuespiller Tish Cyrus (53), som begge har vært åpen om sin hang til å røyke cannabis gjennom mange år - noe 28-åringen også slår fast i intervjuet med Variety.

LES OGSÅ: - Synes ikke jeg er pen nok

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer