Miley Cyrus:

Innrømmer tilbakefall

Sangstjernen har skrytt av at hun har holdt seg edru. Nå har hun sprukket.

SPREKK: I et nytt intervju innrømmer Miley Cyrus at hun har sprukket - etter å ha holdt seg edru i lang tid. Foto: Jordan Strauss / NTB
SPREKK: I et nytt intervju innrømmer Miley Cyrus at hun har sprukket - etter å ha holdt seg edru i lang tid. Foto: Jordan Strauss / NTB Vis mer
Publisert

Superstjernen Miley Cyrus (28) har en lang historie med fyll og rus. 28-åringen har aldri lagt skjul på at hun røyker cannabis, og alkohol har også vært en sentral del av sangerens hverdag.

Derfor overrasket hun mange da hun tidligere i år avslørte at hun hadde lagt den utsvevende livsstilen bak seg. I juni røpet hun nemlig at hun ikke hadde ruset seg på et halvt år. Årsaken til at hun la flaska på hylla i fjor, var at hun gikk gjennom en stemmebåndsoperasjon som gjorde at hun ikke kunne ruse seg.

Og Cyrus har klart å holde seg edru - helt fram til nå. 28-åringen har nemlig hatt et tilbakefall, røper hun i et intervju med Apple Music.

- For å være helt ærlig, falt jeg av midt i pandemien, i likhet med svært mange andre, forteller artisten åpenhjertig, gjengitt av US Magazine.

Ikke måteholden

Den verdenskjente stjernen deler videre at hun aldri kunne ha gjennomført intervjuet uten å si at hun hadde fått et tilbakefall til rusen. Cyrus forteller at hun nå ikke har ruset seg på to uker, og at hun fokuserer på å gå videre, framfor å dvele ved tilbakefallet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer