Estefania Tefi Pessoa på Dune-premiere

Innrømmer tabbe: - Jeg friker ut

Influenser Tefi Pessoa (31) med superblemme på den røde løperen. Klarer du å se feilen?

KJOLEBLEMME: Influenseren Tefi Pessoa (31) troppet opp på den røde løperen i en eksklusiv fløyelskjole designet av Silvia Astore. Det var bare et problem ... Foto: David Fisher / Shutterstock / Scanpix / NTB
KJOLEBLEMME: Influenseren Tefi Pessoa (31) troppet opp på den røde løperen i en eksklusiv fløyelskjole designet av Silvia Astore. Det var bare et problem ... Foto: David Fisher / Shutterstock / Scanpix / NTB Vis mer
Publisert

TikTok-stjernen Estefania «Tefi» Pessoa (31) har gått viralt med sin innrømmelse etter at hun tabbet seg ut på den røde løperen. Flausen skjedde under filmen «Dune» sin premiere i Storbritannia.

Ved siden av å presentere kjendissladder for InStyle magazine på deres TikTok-konto, er Pessoa kjent som influenser.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Hun har over en million TikTok-følgere på sin egen konto der hun deler innsikt og nyheter fra kjendisenes verden.

På «Dune»-premieren intervjuet hun stjerner som Jason Momoa og Zendaya på vegne av Warner Bros., og delte deretter intervjuene på sosiale medier, skriver Insider.

Gikk kledd feil

Hun gikk kledd i en kjole fra Silvia Astore som var spesialdesignet for luksusmerket Annie's Ibiza.

SJOKKERENDE: En ny TikTok-trend der man bruker nål og blekk til å tegne på fregner på ansiktet, vekker stor oppsikt. Video: TikTok/Youtube. Reporter: Julie Tran Vis mer

Kjolen var i fløyel som gikk helt ned til gulvet, og hadde en høy utringning. I tillegg hadde den et rundt hull i lårhøyde som avslørte noe bar hud.

Da premieren var vel over, avslørte imidertid Pessoa at hun hadde tatt på seg den eksklusive kjolen helt feil.

- Jeg friker ut!

I innlegg postet både på Instagram og TikTok fortalte 31-åringen at hun først etter premieren fant ut at hun skulle hatt benet sitt gjennom hullet.

- Takk for støtten. Jeg friker ut, fordi jeg nettopp fant ut at det var meningen at benet mitt skulle gått gjennom det dumme, jævla hullet, sier hun i videoen - og tar seg tydelig pinlig berørt til ansiktet.

GALLA: Da Kim Kardashian møtte opp på MET-gala, var det flere som sperret opp øynene. I etterkant har også leger kritisert antrekket hennes. I en episode av «Keeping up with the Kardashians», fikk vi se alt strevet som krevdes for å få på kjolen. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

- Jeg var på den røde løperen. Jeg ante det ikke. Hvorfor klarer jeg ikke å kle på meg? Jeg er voksen! Jeg kunne sunket i jorden, sier hun.

Pessoas TikTok-innrømmelse er i skrivende stund sett av 3,5 millioner.

RIKTIG KLEDD: Slik skulle Pessoa egentlig ha sett ut på den røde løperen. Foto: Skjermdump / TikTok
RIKTIG KLEDD: Slik skulle Pessoa egentlig ha sett ut på den røde løperen. Foto: Skjermdump / TikTok Vis mer

Pessoa er åpenbart flau over kjoletabben. På Instagram skriver hun at hun trodde at det runde hullet i kjolen skyldtes at den var «futuristisk» - og hun ber om unnskyldning til Annie's Ibiza for å ha brukt den helt feil.

- Jeg vil bare unnskylde for dette. Jeg vet at jeg klarer å kle på meg, hvis dere bare kan gi meg en sjanse til, sier hun - og avslutter med å flire av et bilde som viser hvordan kjolen egentlig skulle ha sett ut.

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien på Video Music Award-utdeling. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

LES OGSÅ: Kjendisdatter med avsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer