Jada Pinkett Smith:

Innrømmer sidesprang

I en samtale med ektemannen Will Smith innrømmer Jada Pinkett Smith at hun hadde en utenomekteskapelig affære da de to var separert.

SAMMEN IGJEN: Skuespillerne Will Smith og Jada Pinkett Smith er sammen igjen etter å ha vært separert en periode. Foto: AFP PHOTO / Robyn BECK
SAMMEN IGJEN: Skuespillerne Will Smith og Jada Pinkett Smith er sammen igjen etter å ha vært separert en periode. Foto: AFP PHOTO / Robyn BECK Vis mer
Publisert

Komiker, artist og skuespiller Will Smith (51) og skuespiller Jada Pinkett Smith (48) er å regne som et av Hollywoods mest stabile par. De er nå inne i sitt 23. år som ektefeller, og de refererer ofte til hverandre som livspartnere.

Det har imidlertid i en årrekke vært spekulert på om et åpent ekteskap skal være en del av parets suksessoppskrift. Å ha et åpent forhold, eller ekteskap, vil ofte si at man kan ha seksuell omgang med andre enn sin partner. Paret har tidligere avkreftet at det er sannhet i ryktene.

Men nylig ble det kastet mer bensin på bålet da artisten August Alsina (27) hevdet i et intervju med Us Magazine at han har hatt en affære med Jada.

Det som vekket stor oppsikt var imidlertid det at han hevdet han fikk tillatelse av Will til å kjøre på.

- Faktisk så satt jeg meg ned med Will og hadde en samtale om deres endring fra ektefeller til livspartnere, som de har snakket om flere ganger. Han ga meg sin tillatelse, hevdet 27-åringen, ifølge nettstedet.

En av Jadas talspersoner uttalte til Page Six at dette absolutt ikke var sant. Nå har imidlertid det hele tatt en ny vending.

TÅREVÅTT: Jada Smith møtte Will Smiths ekskone, Sheree Fletcher, for en samtale om hvordan det var da hun datet Will mens han og Sheree fortsatt var gift. Video: Red Table Talk via CNN Vis mer

- Et forhold

Fredag kommenterte nemlig Jada og Will Smith denne påstanden i en samtale på Jada Pinkett Smiths Facebook-show «Red Table Talk».

Hun forklarer at forholdet til Alsina startet som et vennskapsforhold for fire år siden.

- Det ble en annen type forvikling, sier hun om hvordan det utviklet seg da hun og Will Smith var separert og hun trodde ekteskapet var over.

- En forvikling? Et forhold? spørs Will Smith ektefellen, ifølge AP.

NYTT PROGRAM: Ettersom ny «Ex on the beach»-innspilling utgikk, har Dplay kommet med et nytt program de skal lage -Singletown. Og vil norske, profilerte par bli med på det? Video: Rød Løper Vis mer

- Ja, det var et forhold. Absolutt. Jeg hadde mye smerte. Jeg var veldig ødelagt. I prosessen med det forholdet fant jeg definitivt ut at du kan ikke finne lykke utenfor deg selv. Jeg vil definitivt si vi gjorde alt vi kunne for å komme vekk fra hverandre uten å innse at det ikke var mulig, sier Pinkett Smith.

Nå er imidlertid ekteparet sammen igjen etter separasjonen, men begge fremsto som ubekvemme under den Facebook-distribuerte samtalen, rapporterer nyhetsbyrået.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En video med de to turtelduene viste hvordan forholdet mellom han og Hailey virket å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

Avviser tillatelse

Alsina har ikke kommentert uttalelsen fra Jada Pinkett Smith.

Hun lurer imidlertid på hvorfor Alsina gikk offentlig ut med opplysningene, og hun avviste også påstanden fra Alsina om at Will Smith hadde gitt tillatelse til affæren.

- Den eneste personen som kan gi tillatelse i de spesifikke omstendighetene, var meg selv. Men jeg kan faktisk forstå hvordan Alsina kunne oppfatte at det var en tillatelse der fordi vi var separerte som venner. Og jeg tror han også ønsket å gjøre det klart at han ikke er en person som ødelegger ekteskap, fordi det er han ikke, sier Jada Pinkett Smith.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feiret 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Åpen familie

Jada giftet seg med «Fresh Prince of Bel Air»-stjernen i 1997, og har barna Jaden (22) og Willow (19) Smith sammen. Will har også sønnen Trey Smith (27), fra sitt tidligere ekteskap med Sheree Zampino.

I løpet av ekteskapet har åpenhet vært en gjennomgående faktor. Blant stjernens tidligere avsløringer er blant annet at hun gråt hele veien opp kirkegulvet da hun skulle gi ektemannen sitt ja, i tillegg til andre heller oppsiktsvekkende detaljer om deres til nå 23 år lange ekteskap.

PARTERAPI: Stjerneparet har tidligere avslørt at de har vært mye i parterapi sammen. Foto: NTB Scanpix
PARTERAPI: Stjerneparet har tidligere avslørt at de har vært mye i parterapi sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Som i de fleste ekteskap, har det ikke alltid gått på skinner.

- Vi har vært mye i parterapi. Det som skjer under terapien, er at sannheten kommer frem. Og man sitter overfor kona og forteller alt, og så forteller hun alt. Man ser på hverandre og tenker at man umulig kan elske hverandre igjen, forklarte Will Smith til The Sun i 2016.

LES OGSÅ: Tordner mot skilsmisse­ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer