Jada Pinkett Smith:

Innrømmer sidesprang

I en samtale med ektemannen Will Smith innrømmer Jada Pinkett Smith at hun hadde en utenomekteskapelig affære da de to var separert.

SAMMEN IGJEN: Skuespillerne Will Smith og Jada Pinkett Smith er sammen igjen etter å ha vært separert en periode. Foto: AFP PHOTO / Robyn BECK
SAMMEN IGJEN: Skuespillerne Will Smith og Jada Pinkett Smith er sammen igjen etter å ha vært separert en periode. Foto: AFP PHOTO / Robyn BECK Vis mer
Publisert

Komiker, artist og skuespiller Will Smith (51) og skuespiller Jada Pinkett Smith (48) er å regne som et av Hollywoods mest stabile par. De er nå inne i sitt 23. år som ektefeller, og de refererer ofte til hverandre som livspartnere.

Det har imidlertid i en årrekke vært spekulert på om et åpent ekteskap skal være en del av parets suksessoppskrift. Å ha et åpent forhold, eller ekteskap, vil ofte si at man kan ha seksuell omgang med andre enn sin partner. Paret har tidligere avkreftet at det er sannhet i ryktene.

Men nylig ble det kastet mer bensin på bålet da artisten August Alsina (27) hevdet i et intervju med Us Magazine at han har hatt en affære med Jada.

Det som vekket stor oppsikt var imidlertid det at han hevdet han fikk tillatelse av Will til å kjøre på.

- Faktisk så satt jeg meg ned med Will og hadde en samtale om deres endring fra ektefeller til livspartnere, som de har snakket om flere ganger. Han ga meg sin tillatelse, hevdet 27-åringen, ifølge nettstedet.

En av Jadas talspersoner uttalte til Page Six at dette absolutt ikke var sant. Nå har imidlertid det hele tatt en ny vending.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer