<strong>FORSTØRRET BRYSTENE:</strong> Supermodell Gisele Bündchen innrømmer å ha lagt seg under kniven i 2015. Foto: NTB Scanpix
FORSTØRRET BRYSTENE: Supermodell Gisele Bündchen innrømmer å ha lagt seg under kniven i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gisele Bündchen:

Innrømmer plastisk kirurgi

Supermodellen valgte å operere brystene etter ammingen av barna sine, men angret like etterpå.

Publisert

Den brasilianske supermodellen Gisele Bündchen (38) var den første av en rekke brasilianske modeller som slo gjennom internasjonalt.

Supermodellens store gjennombrudd var i 1997, da hun gikk toppløs under Alexander McQueen sitt moteshow, og er en av verdens mest ettertraktede supermodeller.

38-åringen er kjent for sitt smellvakre utseende og flotte kropp, men ifølge Daily Mail var det i 2015 flere påstander om at den tidligere supermodellen hadde lagt seg under kniven for å forstørre brystene sine.

Ryktene har aldri blitt bekreftet av 38-åringen, før nå.

Hadde dårlig selvtillit

I den nye boken hennes, «Min vei til et meningsfullt liv», innrømmer Gisele at hun forstørret brystene i 2015, etter at de var blitt mindre og ujevne på grunn av ammingen av sine to barn, Vivian (5) og Benjamin (8).

- Jeg ble alltid rost for kroppen min, og jeg følte at folk hadde forventninger til meg som jeg ikke kunne levere, forteller tobarnsmoren til People.

Det er tydelig at forandringen av brystene gikk utover selvtilliten til 38-åringen.

- Jeg følte meg veldig sårbar, fordi jeg kan trene, jeg kan spise sunt, men jeg kan ikke forandre det faktum at begge barna mine likte det venstre brystet mitt bedre enn det høyre. Alt jeg ønsket var at brystene skulle være jevne og at folk skulle slutte å kommentere det.

<strong>FØR:</strong> Her er Gisele avbildet i 2011 før hun opererte brystene sine større. Foto: NTB Scanpix
FØR: Her er Gisele avbildet i 2011 før hun opererte brystene sine større. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>ETTER:</strong> Her er Gisele avbildet i 2018, tre år etter hun la seg under kniven. Foto: NTB Scanpix
ETTER: Her er Gisele avbildet i 2018, tre år etter hun la seg under kniven. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre forteller Gisele til nettstedet at hun rett etter den kirurgiske operasjonen angret seg.

- Når jeg våknet opp tenkte jeg: «Hva har jeg gjort?», jeg følte at jeg levde i en kropp jeg ikke kjente igjen. Det første året gikk jeg bare i store, løse klær fordi jeg følte meg ukomfortabel.

I boken ser hun tilbake på tiden som en lærepenge, og til People forteller hun at ektemannen Tom Brady (41) var en god støttespiller i den vanskelige tiden.

- Han sa: «Jeg elsker deg uansett», og sa at jeg så vakker ut, forteller hun og legger til:

- Det var definitivt en lærepenge. Det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere. Men jeg skulle ønske jeg lærte det på en annen måte.

Saken fortsetter nedenfor.

ENDRER PÅ UTSEENDET: Vi tar over én million «selfies» om dagen. I USA oppsøker stadig flere plastiske kirurger eller profesjonelle sminkører for å ta seg bedre ut på bilder. Video: Reuters Vis mer Vis mer

Mobbet for utseendet

Etter å ha havnet på 16. plass på listen over de rikeste kvinnene i underholdningsindustrien, og havnet på Forbes topp 100-liste over de mest innflytelsesrike kvinnene i verden, valgte supermodellen å legge opp som catwalk-modell i 2015.

Men til tross for sin enorme suksess, har 38-åringen tidligere avslørt at selvtilliten var langt fra på topp da hun var ung tenåringsmodell.

- Jeg husker at noen fortalte meg at nesen min var altfor stor og andre at øynene mine var altfor små, og at jeg aldri kom til å pryde noen magasinforside. Det var ikke lett å være 14 år og få slik kritikk. Det fikk meg til å bli usikker, sa hun til People, ifølge Contactmusic.com.

Giseles far ble redningen. Han ga henne mot til å fortsette å følge drømmen sin.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>PAPPAS JENTE:</strong> Supermodellens far, Vladir, støttet datteren og ba henne ha tro på seg selv. Her avbildet også sammen med mamma Vania under en boklansering i 2015. Foto: NTB Scanpix
PAPPAS JENTE: Supermodellens far, Vladir, støttet datteren og ba henne ha tro på seg selv. Her avbildet også sammen med mamma Vania under en boklansering i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg fortalte det til pappa, og han sa: «Neste gang forteller du dem at du har en stor nese og det kommer sammen med en stor personlighet.» På det tidspunktet følte jeg at hvis jeg fortsatte å jobbe hardt og gjøre mitt aller beste, så ville det ordne seg.

Til tross for kritikerne den gang, kan supermodellen se tilbake på en 20 år lang og imponerende karriere i motebransjen, og hun har vært på coveret til alle de største motemagasinene opptil flere ganger.

<strong>ETTERTRAKTET MODELL:</strong> Tobarnsmoren har vært med på det ettertraktede Victoria Secret Fashion Show opptil flere ganger. Her avbildet i 2005. Foto: NTB Scanpix
ETTERTRAKTET MODELL: Tobarnsmoren har vært med på det ettertraktede Victoria Secret Fashion Show opptil flere ganger. Her avbildet i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ekstremt kosthold

Selv om Gisele pensjonerte seg som catwalk-modell, holder hun seg fortsatt i toppform. Samme år stilte hun i nettoen på forsiden av brasilianske Vogue, i anledning 20-årsjubileet sitt som modell.

Men en så veltrent kropp kommer ikke gratis, og supermodellens private kokk Allen Campbell, avslørte nemlig det relativt ekstreme kostholdsregimet til Gisele og familien i et tidligere intervju med Boston.com.

Kokken fortalte at stjernefamilien følger en plantebasert diett:

- 80 prosent av det de spiser er grønnsaker. Jeg kjøper bare de friskeste grønnsakene. Hvis det ikke er økologisk, bruker jeg det ikke. I tillegg kommer helkorn: naturris, quinoa, hirse, bønner. De resterende 20 prosentene er magert kjøtt: gressforet, økologisk storfe, and innimellom, og kylling. Av fisk bruker jeg stort sett villaks, røpte Campbell.

I likhet med kostholdsregimene til en rekke andre Hollywood-stjerner, er listen over «nei»-mat også relativt lang for familien Bündchen-Brady.

- Ikke hvitt sukker. Ikke hvitt mel. Ikke MSG (smaksforsterker, journ.anm). Jeg bruker rå olivenolje, men jeg steker ikke med olivenolje. Jeg steker bare med kokosolje, fortalte kokken videre.

Listen bare fortsatte, og det viste seg at heller ikke koffein, kaffe, sopp, melkeprodukter og gluten er en del av kostholdet til stjernefamilien.

LES OGSÅ: - Nesen hennes er i ferd med å kollapse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer