<strong>LA SEG UNDER KNIVEN:</strong> Som 30-åring valgte Anna Faris å forstørre brystene. Foto: NTB Scanpix
LA SEG UNDER KNIVEN: Som 30-åring valgte Anna Faris å forstørre brystene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Anna Faris:

Innrømmer plastisk kirurgi

- Jeg tenkte hele tiden «forråder jeg mitt eget kjønn ved å gjøre dette?»

Publisert

(Se og Hør): Sist måned avslørte supermodellen Tyra Banks (44) at hun valgte å legge seg under kniven tidlig i karrieren.

- Jeg hadde bein i nesa som vokste og klødde. Jeg kunne puste fint, men jeg valgte kosmetisk operasjon. Jeg innrømmer det! Falskt hår, og jeg fikset på nesa. Jeg føler jeg har et ansvar om å fortelle sannheten, forklarte hun i sin nye bok «Perfekt er kjedelig».

Nå står nok en Hollywood-stjerne frem og forteller at hun har fikset på utseendet.

Anna Faris (41), kjent fra komedier som «The House Bunny» og «The Dictator», valgte selv å forstørre brystene for 11 år siden.

- Jeg hadde alltid vært en liten A-cup, og da jeg var 30 år skjedde det mye i livet mitt på en gang. Jeg gikk jeg gjennom en skilsmisse, jeg hadde akkurat fullført «House Bunny» og solgt en annen film, så da fikset jeg puppene. Det var faen meg helt fantastisk, avslører hun til Women's Health, ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>FORSTØRRET BRYSTENE:</strong> F.v: Anna Faris i 2004, tre år før hun valgte å fikse på puppene. Bildet til høyre er tatt av henne under et event i Los Angeles sist måned. Foto: NTB Scanpix
FORSTØRRET BRYSTENE: F.v: Anna Faris i 2004, tre år før hun valgte å fikse på puppene. Bildet til høyre er tatt av henne under et event i Los Angeles sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Er feminist

Likevel innrømmer Faris at hun overrasket seg selv ved å gjennomføre inngrepet.

- Jeg hadde aldri i verden trodd at jeg skulle gjøre noe sånn som det. Men det handlet til slutt kun om en enkel ting: Jeg ønsket å fylle ut en bikini, deler hun med magasinet og fortsetter:

- Jeg er fremdeles overrasket over at jeg gjorde det for jeg er en skikkelig feminist. Jeg tenkte hele tiden «forråder jeg mitt eget kjønn ved å gjøre dette?»

Til tross for sine reservasjoner angående plastiske operasjoner i starten, mener 41-åringen i dag at alle mennesker bør gjøre hva enn de føler er riktig for seg.

- Enten det er å få regulering, bleke håret, sette inn extensions, operere brystene, nesa eller underlivet, sier hun, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>SKILT:</strong> Faris og Pratt møttes under innspillingen av filmen «Take Me Home Tonight» i 2007, og overrasket alle med å gifte seg i en hemmelig seremoni på Bali to år senere. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Faris og Pratt møttes under innspillingen av filmen «Take Me Home Tonight» i 2007, og overrasket alle med å gifte seg i en hemmelig seremoni på Bali to år senere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Forfengeligheten min forsvant totalt

I fjor sommer kom nyheten om at stjerneduoen Anna Faris (41) og «Avengers»-stjernen, Chris Pratt (38), skulle skilles etter åtte år som ektepar.

Den triste nyheten delte Pratt selv på sin Facebook-profil.

- Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt lenge, og vi er veldig skuffet, skrev han blant annet.

Paret har sønnen Jack (5) sammen og i intervjuet med Women's Health åpner «Mom»-stjernen seg også om vektøkningen under svangerskapet, og hvor deilig hun synes det var å ikke bry seg om de ekstra kiloene.

- Jeg la på meg 32 kilo da jeg var gravid! Jeg kunne ønske alt la seg på magen, men det la seg på armene, lårene og rumpa. Jeg husker at jeg tenkte den gang: «Dette er fantastisk». Jeg hadde aldri satt mer pris på mat og jeg brydde meg ikke heller.

- Forfengeligheten min forsvant totalt mens jeg gikk gravid. Ingenting skulle få stoppe meg fra å gi denne tingen nok næring! Til slutt sa legen til meg: «Ok, du går ganske raskt opp i vekt nå». For første gang på lenge brydde jeg meg absolutt ingenting om vekten. Det føltes veldig bra, forteller hun.

Etter bruddet med Chris Pratt har Anna Faris blitt koblet til filmfotografen Michael Barrett (47), som hun jobbet sammen med på sin nyeste film «Overboard».

LES OGSÅ: Hinter om utroskap etter kyssebildene av Brooklyn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer