Khloé Kardashian:

Innrømmer Photoshop-tabbe

Kardashian-familiens bursdagsbilder fikk fansen til å klø seg i hodet.

TATT PÅ FERSKEN: Khloé innrømmer redigering av bursdagsbildene til datteren. Foto: CraSH/imageSPACE/Shutterstock/NTB
TATT PÅ FERSKEN: Khloé innrømmer redigering av bursdagsbildene til datteren. Foto: CraSH/imageSPACE/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Kardashian-familien har ved flere tilfeller blitt ferska når det gjelder redigering av bildene sine. Da fansen har gransket bildene til reality-familien har det nemlig dukket opp blant annet misformede kroppsdeler eller merkelige bakgrunner.

Nå er det den yngste Kardashian-søsteren, Khloé (37), som får kritikk etter at bilder av datteren True (4) gikk viralt.

Nå svarer hun på ryktestormen rundt bildene.

Tatt på fersken

Denne uken avslørte nemlig «Good American»-gründeren at datteren hadde sitt første besøk til fornøyelsesparken Disneyland i forbindelse med sin 4-årsdag.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

Dette fikk flere fans til å se rødt ettersom bilder av 4-åringen i fornøyelsesparken tidligere har blitt delt via familiemedlemmenes sosiale medier.

Mistanken om bilderedigeringen begynte allerede i januar da en video som poengterte feilen gikk viralt på TikTok. Her påsto TikTok-brukeren at True hadde blitt photoshoppet inn i bilder sammen med Kim Kardashians datter, Chicago (4).

REDIGERT: Khloé Kardashian innrømmer at bildet er photoshoppet. Foto: Skjermdump fra Instagram/Kim Kardashian
REDIGERT: Khloé Kardashian innrømmer at bildet er photoshoppet. Foto: Skjermdump fra Instagram/Kim Kardashian Vis mer

Dette førte til at 37-åringen la alle kortene på bordet i et Twitter-innlegg, samtidig som hun promoterte familiens nye reality-serie.

«Hjelp, jeg fucket opp denne. Uansett la oss fokusere på noe annet.», skriver realitystjernen i innlegget, og legger til:

«Showet vårt går på lufta om noen få dager.»

FORTSATT KONTAKT: French Montana har fortsatt kontakt med eksen Kholé Kardashian. Reporter: Emma Cecilia Eriksson Vis mer

Innrømmer tabben

Det er imidlertid ikke første gangen 37-åringen får reaksjoner på bildene sine. I mai i fjor fikk hun hard medfart da hun delte et bilde av seg selv på sin Instagram-profil.

Her mente nemlig fansen at hun slettes ikke lignet på seg selv. Bildet fikk raskt millioner med likerklikk, og kommentarfeltet rant over med reaksjoner.

Selv om en slik bildeblemme ellers ville blitt slaktet i sosiale medier, var det flere fans som viste sin støtte til realitystjernen. I stedet for hat og slengbemerkninger, hadde pipa en helt annen lyd i kommentarfeltet.

«Hun ser så deilig ut på det andre bildet. Jeg skjønner ikke hvorfor hun redigerer seg selv så mye», skrev en følger under bildet.

«Jeg skulle ønske internett sluttet å henge ut kvinner. Det gjør at kvinner føler seg stygge, tar plastisk kirurgi og bruker filtre. Så får vi skyldfølelse for å endre på kroppene våre og se annerledes ut på bilder. Ingenting ved det gir mening», skrev en annen.

Det var likevel følgere som påpekte at slike bilder regnes som «uakseptable».

«Folk sier vi mobber henne, men det er ikke riktig. Vi påpeker bare hvor latterlig det er at hun ikke engang ligner på samme person på forskjellige bilder. Hele familien hennes kultiverer normen om at naturlige bilder er uakseptable og ikke ok», mener en følger.

FORVIRRING: Kim Kardashian og resten av hennes berømte familie har flere ganger blitt anklaget for å redigere bildene sine. Her er noen av bildene som har fått mest tyn for nettopp dette. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer

LES OGSÅ: Slaktes etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer