BARNESTJERNER: Gruppen «5 Browns» har i flere år gjort suksess som barnestjerner på den klassiske scenen i USA: Desirae, , Gregory , Deondra, Melody, og Ryan. Foto: Sony BMG
BARNESTJERNER: Gruppen «5 Browns» har i flere år gjort suksess som barnestjerner på den klassiske scenen i USA: Desirae, , Gregory , Deondra, Melody, og Ryan. Foto: Sony BMG Vis mer

Innrømmer overgrep mot kjendisdøtrene

Keith Brown kan bli dømt til livstid i fengsel.

Publisert
SEHER.NO: Fans av den populære gruppen «5 Browns» - som består av fem søsken som spiller klassisk musikk - er i sjokk etter at de tre søstrene i gruppen har anmeldt sin far Keith Brown (55) for seksuelle overgrep.

Overgrepene skal ifølge People ha skjedd mellom 1990 og 1998, mens døtrene Desirae (32), Deondra (30) og Melody (26) var mindreårige, og faren jobbet som deres manager.

Da Keith Brown møtte i retten i Utah torsdag, erklærte han seg skyldig i tre tilfeller av seksuelt misbruk, et av dem mot et et barn under 14 år.

- Han angrer dypt på hva han har gjort, og på skadene han har påført familien, sier hans advokat Steven Shapiro ifølge nettsiden sodahead.com.

Brown risikerer å bli dømt til fengsel resten av livet for overgrepene mot sine egne barn.

«5 Browns» har ikke hatt noe samarbeid med faren siden 2008. Men døtrene, som har sagt
ja til å bli identifisert, bestemte seg for å anmelde ham, da de skal ha fått vite at han planla å bli manager for en ny gruppe med unge musikere.

Søskengruppen slo igjennom i 2005 med albumet «The 5 Browns», som nådde tredjeplass på Billboard's Classic Albums-listen. Deres fjerde og foreløpig siste album
«The 5 Browns in Hollywood» ble sluppet i 2010.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han holdt en ladet pistol mot hodet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer