Hayden Panettiere:

Innrømmer operasjon

33-åringen følte på et tidspunkt at kroppen ikke lenger tilhørte henne.

POPULÆR: Hayden Panettiere har spilt i en rekke populære tv-serier. Foto: Phil Mccarten/UPI/Shutterstock/NTB
POPULÆR: Hayden Panettiere har spilt i en rekke populære tv-serier. Foto: Phil Mccarten/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det hører ikke sjeldenheten til at kjendiser ansikter eller kropper endrer seg over tid. Det kan være øyenbryn som hever seg, en nese som blir mindre eller rynker som forsvinner.

Kosmetiske inngrep er rett og slett vanlig i Hollywood som følge av et skjønnhetsideal de aller færreste kan nå opp til.

Caroline Nitter forteller hvorfor hun har gått så mye med solbriller den siste tiden. Reporter: Jenny Aas. Video: Nora Skavhaug/Rød Løper, «Kontoret»/YouTube, «Ex and the City»/discovery+, Instagram/@carolinenitter. Vis mer

Noen kjendiser erkjenner de inngrepene de har gjort mens andre holder kortene tett til brystet. Nå har den 33 år gamle skuespilleren Hayden Panettiere innrømmet at også hun har lagt seg under kniven.

I et stort intervju med Women's Health Magazine forteller stjernen at hun gjennomførte en brystreduksjon i 2022.

- Selvtilliten er tilbake

Panettiere, som er best kjent fra tv-serien «Heroes», forteller at hun bestemte seg for å operere hele åtte år etter hun fødte datteren Kaya. Endringene som skjedde i forbindelse med graviditet og fødsel førte til at hun ikke følte eierskap over egen kropp.

EKSTREMT: Natasha Crown har allerede utført seks rumpeoperasjoner. Nå planlegger hun sin sjette. Video: Instagram / Youtube / DailyStar. Reporter: Celina Morken Vis mer

33-åringen deler også sine tanker om plastisk kirurgi på generell basis.

- Jeg synes ikke det er noe galt i at noen ønsker å endre litt på kroppen dersom det får dem til å føle seg mer selvsikker, bedyrer hun og legger til:

- Det er alt jeg har å si om den saken. Selvtilliten min er tilbake.

Snakker ut om avhengigheten

«Heroes»-skuespilleren har en fortid med alkohol- og pillemisbruk. Problemene startet da hun var 22 år gammel og flyttet hjemmefra for å spille i serien «Nashville».

Hun opplevde at hun ble fortalt hvor hun skulle være og hvordan hun skulle leve.

PÅ BEDRINGENS VEI: 35 år gamle Kelly Kozyra fra Illinois i USA måtte gjennom flere operasjoner for å gjenopprette nesen sin som gikk i oppløsning etter perioder med høyt inntak av kokain. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

- Jeg ville at noen avgjørelser skulle være min egne, og ingen kunne stoppe meg. Hva jeg puttet i kroppen var en form for trass.

I dag er Panettiere nykter etter å ha vært på rehab flere ganger.

LES OGSÅ: - Fjernet navlen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer