MERKELIG OPPFØRSEL: Skuespilleren skal ha oppført seg svært merkelig kvelden han ble tatt i april. Foto: Stella Pictures
MERKELIG OPPFØRSEL: Skuespilleren skal ha oppført seg svært merkelig kvelden han ble tatt i april. Foto: Stella Pictures Vis mer

Innrømmer ny narko-skandale

- Jeg elsker kokain, sånn er det bare, sier Mikael Persbrandt.

Publisert
SEHER.NO: Den svenske skuespilleren Mikael Persbrandt (47) er i trøbbel nok en gang. Nå erkjenner han at han i et avhør at han har tatt kokain - igjen.

Ifølge svenske Aftonbladet ble skuespilleren pågrepet av spanere under et besøk på Hotell Clarion i Stockholm i april. Nå venter 13.900 kroner i bøter.

Ifølge vitner skal Persbrandt ha oppført seg merkelig.

- Han løp ut av hotellet for å røyke hele tiden. Han holdt på med hendene og gikk på toalettet veldig ofte, forteller et vitne til Metro.

Og skuespilleren selv innrømmer at han tok kokain den kvelden. Det er den andre gangen etter nyttår Persbrandt blir tatt for å bryte narkotikaloven.

- Jeg elsker kokain, sånn er det bare, sa han da han ble pågrepet i januar.


Persbrandts advokat, Sargon de Basso, har ikke uttalt seg om saken.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Persbrandt narko-tatt


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer