Khloé Kardashian:

Innrømmer neseoperasjon

Realitystjernen innrømmer - kanskje ikke så overraskende - at hun har pyntet på nesen sin.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer
Publisert

Realityeventyret «Keeping Up With The Kardashians» er snart historie. Helt siden 2007 har folk fått følge den berømte Kardashian-slektas gjøren og laden, men snart er det slutt på drama, intriger, tårer og gleder.

Det er ingen tvil om at medlemmene i den berømte familien har forandret seg betraktelig siden premieren for fjorten siden, ikke minst utseendemessig.

Dette ble også tema da realityfamilien gjestet Andy Cohens (53) talkshow i helgen. Besøket vises i den siste episoden av «Keeping Up With The Kardashians», og det er da Khloé Kardashian (36) kommer med innrømmelsen mange nok har ventet på: At hun har pyntet på nesen sin.

36-åringen - og resten av familien - har i mange år blitt anklaget for hyppig bruk av plastisk kirurgi og andre inngrep, noe hun beskriver som det som har irritert henne aller mest opp gjennom tiden, ifølge US Magazine.

FEIL: Andy Cohen er på besøk i «the tonight show with jimmy fallon» og der forteller han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

- Ingen har spurt meg

- Alle sier: «Å herregud, hun har operert ansiktet sitt for tredje gang» [ …]. Men jeg har bare tatt én neseoperasjon, av Dr. Raj Kinodia, sier realitystjernen, som forklarer at folk har blitt opprørt fordi hun tilsynelatende ikke har snakket åpent om neseoperasjonen tidligere.

36-åringen hevder imidlertid at hun aldri har fått spørsmål om nesen sin før Andy Cohen brakte temaet på bane under talkshow-besøket, og at det skal være grunnen til at innrømmelsen ikke har kommet tidligere.

DEN GANG DA: Khloé Kardashian i 2009. Foto: Henry Lamb / Photowire / Bei / REX / Shutterstock / NTB
DEN GANG DA: Khloé Kardashian i 2009. Foto: Henry Lamb / Photowire / Bei / REX / Shutterstock / NTB Vis mer

- Det er ingen som har spurt meg noensinne. Du er den første personen i et intervju som noen gang har spurt meg om nesen min. Selvsagt har jeg tatt injeksjoner, men ikke Botox. Jeg reagerte svært dårlig på Botox, medgir Khloé Kardashian i samtalen.

INNRØMMELSE: Khloé Kardashian innrømmet inngrepet i helgen. Foto: Backgrid UK / Nipi / NTB
INNRØMMELSE: Khloé Kardashian innrømmet inngrepet i helgen. Foto: Backgrid UK / Nipi / NTB Vis mer

Innrømmelsen kommer kanskje ikke som en stor overraskelse for dem som har fulgt Kardashian-familien fra starten. Selv for den mest uobservante seer er det ikke vanskelig å legge merke til at Khloé Kardashians nese har forandret seg gjennom årene.

Realitystjernen har også vekket oppsikt med redigerte bilder en rekke ganger, noe hun har fått gjennomgå for. I mai i fjor gikk et bilde av 36-åringen viralt i sosiale medier, og mange mente at hun hadde retusjert og redigert seg til det ugjenkjennelige.

Noen måneder senere ble bildebløffen avslørt da tv-publikumet fikk se Kardashian i samme klær, sminke og hårsveis som da det sjokkerende bildet ble tatt. Da så hun helt annerledes ut, noe oppmerksomme «Keeping Up With The Kardashians»-seere selvsagt fikk med seg.

SLÅR TILBAKE: Tidligere i år dukket det opp et bilde av realitystjernen Khloé Kardashian i sosiale medier iført en leopardmønstret bikini, helt uredigert. Bildet har gått sin seiersgang i sosiale medier, kort tid senere svarte hun. Video: Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - Gjorde det slutt på verst tenkelige måte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer