Herman Herberth Herding:

Innrømmer mer «Farmen»-juks

- Jeg sa til vakten at jeg bare skulle ligge der og slappe av litt.

TAPTE: Herman Herberth Herding tapte søndagens tvekamp. Rett før hadde han nok en gang brutt reglene. Foto: Alex Iversen / TV 2
TAPTE: Herman Herberth Herding tapte søndagens tvekamp. Rett før hadde han nok en gang brutt reglene. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

I midten av oktober kunne Se og Hør avsløre at «Farmen»-deltakerne Herman Herberth Herding (25) og Robert Michael Scott (54) underveis i innspillingen hadde kontakt med utenforstående på gården.

Eskapadene førte til smugling av mat i flere omganger. Kontakten med de fremmede bød også på telefonsamtaler hjem, og produksjonen ble på et tidspunkt snudd helt på hodet - da samtlige deltakere måtte coronatestes to ganger.

Nå avslører «Farmen»-Herman at dette ikke var eneste gang at han brøt reglene der inne. Hans siste regelbrudd fant nemlig sted bare timer før søndagens øksekast-tvekamp mot Kåre Gunnar Skaret Bjøringsøy (35), som han til slutt tapte.

- Tenkte «fuck it»

Før tvekampen må nemlig første- og andrekjempa møte opp til intervju i den faste «produksjonsbrakken» der intervjuene blir gjort. Så også denne gang. Ifølge Herding måtte han og Bjøringsøy vente der i drøye to timer før de skulle i kamp mot hverandre.

- Det har alltid vært en pc der, og det var jeg veldig klar over. Men også en vakt som passet på meg og Kåre, forteller den «Torpet»-klare deltakeren, som legger til at motstanderen hans lå og slappet av og til slutt sovnet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer