Alexandra Joner:

Innrømmer løgn: - Jeg dater noen

Røper detaljer om ny flamme.

RØPER FLØRT: Alexandra Joner innrømmer at hun har løyet om datinglivet de siste månedene. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
RØPER FLØRT: Alexandra Joner innrømmer at hun har løyet om datinglivet de siste månedene. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I onsdagens episode av podkasten «Not your babe med Alex og Helle», som er venninnene Alexandra Joner (33) og Helle Nordbys (28) podkast, kommer førstnevnte med en avsløring.

- Det har skjedd noe i livet ditt, og jeg har gledet meg veldig til vi skal snakke om dette. My love, Alexandra Joner: Du dater jo noen, innleder Nordby, noe Joner kan bekrefte.

- Ja, det gjør jeg. Jeg dater noen. Datinglivet går bra. Og det føles veldig rart å si høyt, fordi i løpet av «Skal vi danse» så har jeg blitt spurt veldig mye av pressen om jeg dater og hvordan det går med datingen, og jeg har bare løyet og sagt nei. Å nå si det høyt føles helt rart, og veldig digg, forteller hun ivrig.

Den ferske «Skal vi danse»-vinneren benytter også muligheten til å skryte litt av sin nye flamme.

Lørdag er det klart for den store «Skal vi danse»-finalen, hvor Aslak Maurstad (31) møter Alexandra Joner (33). Vis mer

- Jeg må si at jeg synes han er helt sykt kjekk. Sykt kjekk. Også er han jævlig god til å lage mat. En helt sykt bra flex.

I mars ble det kjent at Joner og ekskjæresten Runar Vatne (49) hadde gått hver til sitt etter ti år sammen. I ettertid har hun flere ganger åpnet seg om bruddet, og ikke lagt skjul på at det var en svært tøff tid for henne.

Denne høsten har derimot TV-seerne fått se 33-åringen svinge seg over parketten i «Skal vi danse», noe som lørdag ble klart at ledet til seier i dansekonkurransen.

LES OGSÅ: Punget ut for kjærlighetsrede

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer