«Skal vi danse»:

Innrømmer kopiering

- Vi har ikke forsøkt å holde noe skjult, sier TV 2 om plagiat-beskyldningene.

INSPIRERT: Andreas Wahl og Mai Mentzoni danset en forrykende tango på lørdag, som fikk hele 39 poeng av dommerne. Enkelte av trinnene fikk imidlertid årvåkne seere til å reagere. Foto: Espen Solli / TV 2
INSPIRERT: Andreas Wahl og Mai Mentzoni danset en forrykende tango på lørdag, som fikk hele 39 poeng av dommerne. Enkelte av trinnene fikk imidlertid årvåkne seere til å reagere. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Til helgen skal det endelig kåres en vinner i «Skal vi danse», etter det som bare kan beskrives som en spennende og innholdsrik sesong. Nå står det mellom realityprofil Nate Kahungu og vitenskapsstjerna Andreas Wahl, som denne høsten har utpekt seg som tydelige favoritter hos både seerne og dommerne.

For proffdanserne har høsten vært særdeles hektisk. Ikke bare skal de koreografere nye danser hver uke, men de skal få kjendisene til å lære dem. Derfor er det ikke utenkelig at de lar seg inspirere av enkelte andre, som har banet vei på parketten før dem.

Denne helga ble det veldig tydelig at Andreas Wahl og Mai Mentzoni har gjort akkurat det.

Bekrefter inspirasjon

Deres tango til «Bad Guy» av Billie Eilish, som de fikk hele 39 poeng for, inneholdt nemlig elementer som var slående like en Emmy-nominert dans fra «So You Think You Can Dance» i 2008.

Nummeret, den gang koreografert av Mandy Moore og danset til Eurythmics' «Sweet Dreams», bruker et bord som rekvisitt.

Flere av bevegelsene som ble gjennomført den gang, blant annet at den kvinnelige danseren føres ned fra bordet på spenstig vis, var også å se i lørdagens dans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer