Innrømmer kokainmisbruk

TV-kokken Nigella Lawson innrømmer at narkotikaryktene stemmer.

KAOS: Det var fullstendig kaos da TV-stjernen onsdag morgen ankom retten. Foto: REX/All Over Press
KAOS: Det var fullstendig kaos da TV-stjernen onsdag morgen ankom retten. Foto: REX/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  Rettsaken mellom den verdenskjente TV-kokken Nigella Lawson (53) og hennes to assistenter begynte onsdag i London. Lawson ble eskortert frem til rettsbygningen av politibiler.

Der vitnet hun i den pågående rettsaken mot hennes tidligere assistenter Elisabetta og Francesca Grillo. Nigellas eksmann, Charles Saatchi (70) har også en stor rolle i den pågående rettsaken.

ANKLAGET: Grillo-søstrene er anklaget for å ha stjålet til seg flere millioner kroner fra Nigellas eksmann. Foto: REX/Paul Grover/All Over Press
ANKLAGET: Grillo-søstrene er anklaget for å ha stjålet til seg flere millioner kroner fra Nigellas eksmann. Foto: REX/Paul Grover/All Over Press Vis mer

Ifølge assistentene har Nigella i ti år har vært avhengig av kokain og hun skal ha gjort alt for å skjule rusmisbruket. Under rettssaken har også flere av Charles Saatchis personlige mailer blitt lest opp. I en av dem kommer det tydelig frem at han var bekymret for Lawsons rusmisbruk og hvordan dette påvirket barna.

Nå avslører TV-kokken at hun begynte å bruke narkotika da forholdet mellom henne og Charles stormet som verst.

I løpet av rettsaken fortalte Lawson at hun for tre år siden ble tilbudt kokain av en venn. Problemene med Saatchi skal ha fått henne til å takke ja.

- Jeg har ikke et narkotikaproblem. Jeg har mange problemer i livet mitt, sier Nigella ifølge Contactmusic.com.

150 MILLIONER: Nigella Lawson har tjent seg rik på matlaging, og skal ha en formue på over 150 millioner kroner. Foto: All Over Press
150 MILLIONER: Nigella Lawson har tjent seg rik på matlaging, og skal ha en formue på over 150 millioner kroner. Foto: All Over Press Vis mer

Charles Saathci har tidligere anklaget TV-kokken for å ha misbrukt kokain i rundt 10 år. Den påstanden dementeres sterkt av Lawson. Derimot erkjenner hun at hun har benyttet seg av kokain ved seks forskjellige tilfeller.

Blandt annet etter beskjeden om at hennes daværende ektemann John Diamond fikk en dødelig kreftform i 2001. Nylig skal Lawson også ha røkt marijuana, men forteller at hun ser på seg selv som narkotikafri.

- Ifølge legen min er det tullprat at jeg skal være avhengig av narkotika eller at jeg tar kokain ved daglig basis, sier hun ifølge nettsiden.

LES OGSÅ:  Kaos da TV-kokken møtte i retten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer