Kristin Cavallari:

Innrømmer «juks»

- Jeg må være ærlig med dere.

ÆRLIG: Kristin Cavallari legger ikke skjul på noe når fansen spør. Foto: Skjermdump fra Instagram
ÆRLIG: Kristin Cavallari legger ikke skjul på noe når fansen spør. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at kroppen forandrer seg etter en (eller tre) graviditeter, og det skjer selv om du er Hollywood-stjerne. Realitystjernen Kristin Cavallari (35) har selv født tre ganger, og deler nå åpenhjertig om den såkalte «mammakroppen».

I 2013 giftet hun seg med den tidligere quarterbacken Jay Cutler (39), etter at de hadde vært et par i tre år. De gikk fra hverandre i 2020, men rakk å få tre barn først: Camden (10), Jaxon (8) og Saylor (6).

Da «The Hills»-stjernen nylig kjørte en spørsmålsrunde med følgerne sine på Instagram-story fikk hun flere spørsmål om kropp og utseende, hvor hun åpenhjertig delte sine tanker. Det melder People.

NOMINERT: Reality Awards går av stabelen 16. september, og Tuva Fellman er nominert til pris! Video: Jenny Emilie Aas/reality Awards Vis mer

- Er de ekte?

En av følgerne bet seg merke i trebarnsmorens brystparti, og spurte derfor TV-profilen om det.

Foto: Skjermdump Instagram Story
Foto: Skjermdump Instagram Story Vis mer

«Er puppene dine ekte? De ser fantastisk ut! (Sjalu tobarnsmor her)».

Cavallari bestemte seg for å være 100 prosent ærlig, og avslørte derfor at hun hadde gjort et inngrep.

«Jeg må være ærlig med dere. Jeg tok et brystløft etter jeg hadde ammet mine tre barn».

NHIs nettsider står det at «alder, fødsler og amming gjør at huden rundt brystene mister sin elastisitet, og brystene siger nedover med tida. Brystløft er en kosmetisk, kirurgisk operasjon som kan forandre på dette». Noe som er nettopp det skuespilleren har gjort.

TRAKASSERING: Norske Madicken (20) fikk ikke den responsen hun hadde ønsket på en Tiktok-video hun la ut. Mange av kommentarene dreide seg nemlig om kroppen hennes. Video: @madzannas / Tiktok Vis mer

Det er altså ikke det samme som å legge inn et brystimplantat, men i de fleste situasjoner innebærer det å fjerne overflødig hud under og rundt brystene.

- Aldri gjort det

En annen følger lurte på Cavallaris tanker om Botox og fillers, noe hun også gladelig delte.

Foto: Skjermdump Instagram Story
Foto: Skjermdump Instagram Story Vis mer

«Det er ikke for meg (eller kanskje jeg burde si at jeg aldri har gjort det). Men jeg har sett det ser fantastisk ut på noen mennesker», innrømmet hun.

«Min bekymring er at vi ikke vet de langsiktige effektene av det (og da mener jeg ikke fem til ti år, men heller 20 år) og jeg tror ansiktet ditt er en muskel, så vi må trene det på samme måte som en hvilken som helst annen muskel», utdypet hun videre, og understreket avslutningsvis:

«Jeg er super-animert i ansiktet, så jeg trenger at det kan bevege seg - og helt ærlig, rynkene mine plager meg ikke».

LES OGSÅ: Hånd i hånd med mystisk mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer