Kylie Jenner:

Innrømmer inngrep: - Angrer

Bekrefter de årelange ryktene.

BEKREFTER: Kylie Jenner har flere ganger blitt anklaget for å ha fikset på utseendet. Foto: Skjermdump / Instagram
BEKREFTER: Kylie Jenner har flere ganger blitt anklaget for å ha fikset på utseendet. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

Mye har skjedd siden Kylie Jenner (25) først dukket opp på skjermen i realityserien «Keeping up with the Kardashians» i 2007.

Siden da har Jenner fått mye oppmerksomhet for utseendet sitt, som hun flere ganger har blitt anklaget for å ha fikset på. Jenner har innrømt å ha tatt fillers, men har flere ganger nektet for å ha gjennomført plastisk kirurgi.

Nå kan det se ut til at dette ikke har vært helt sant.

- Knust

I torsdagens episode av «The Kardashians» innrømmer nemlig 25-åringen å ha tatt silikon i puppene. I episoden, gjengitt av Entertainment Tonight, snakker Jenner med venninnen Anastasia Karanikolaou når hun åpner opp om inngrepet.

- Du husker jeg fikset puppene før jeg ble gravid, påpeker hun overfor venninnen og legger til:

- Jeg hadde disse vakre brystene, naturlige pupper. Perfekt størrelse, perfekt alt. Nå skulle jeg ønske at jeg aldri fikset på dem. Jeg anbefaler alle som vurderer det, til i det minste å vente til etter de har fått barn.

25-åringen forteller at hun har fått et nytt syn på plastisk kirurgi etter at hun ble mor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer