Billie Eilish (17) hylles for hockeysveis

Innrømmer hårtabbe

Etter at sveisen gjorde comeback på hodet til superstjernen strømmet komplimentene på. Nå forteller hun sannheten bak snakkisen.

HÅRTABBE: Den mye omtalte hockeysveisen til Billie Eilish var ikke planlagt. Foto: Splash News/NTB scanpix
HÅRTABBE: Den mye omtalte hockeysveisen til Billie Eilish var ikke planlagt. Foto: Splash News/NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 17 år gamle popkometen har skapt stor oppmerksomhet rundt sin unike stil, både når det gjelder musikk og utseende. Kjent for store, baggy shorts, overdeler i teltstørrelse og fargerike hårsveiser hylles hun av alt fra fansen til motepressen.

Spår hockeysveis-comeback

Det er derfor ikke overraskende at hun også under LACMA kunst- og filmgalla i Los Angeles skapte overskrifter da hun tok steget på den røde løperen.

- Jeg vet ikke hvordan hun gjør det, men Billie Eilish kan gjøre enhver skjønnhetstrend udiskutabelt kul, skriver motemagasinet Cosmopolitans skribent.

Eilish viste nemlig frem en ny vri på sitt svarte hår som i røttene er farget irrgrønt. På toppen var håret betraktelig kortere enn resten, noe som umiddelbart ble gjenstand for skriverier.

- Hun har hoppet på hockeysveis-vognen og beviser hvor kul den retro hårsveisen kan være, skriver Allure.

Elite Daily anser det som meget sannsynlig at 17-åringen har banet vei for at hockeysveisen gjør et comeback, og mener sveisen rett som det er kommer til å dukke opp overalt.

VEKKER OPPSIKT: Denne grønne og svarte versjonen av 80-tallets hockeysveis har fått motemagsiner til å spekulere i ny trend. Foto: Splash News/NTB scanpix
VEKKER OPPSIKT: Denne grønne og svarte versjonen av 80-tallets hockeysveis har fått motemagsiner til å spekulere i ny trend. Foto: Splash News/NTB scanpix Vis mer

I kommentarfeltet under Instagram-bildet hennes av nevnte sveis er tilbakemeldingene mer varierte. Flere hyller Eilish, mens noen ikke er helt overbevist av stilendringen.

- Du ser ut som Shrek, skriver én.

Håret brant av

Nå har imidlertid Eilish selv uttalt seg om saken, og det viser seg at hun slettes ikke har hatt til hensikt å gi McGyver-looken fra 80-tallet nye glansdager.

DRAMATISK: Det gikk ikke helt som planlagt da Kourtney Kardashian fikk fikset håret sitt før en tilstelning sammen med søsteren Kim Kardashian West. Det forteller de om i serien «Keeping Up With The Kardashians». Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

- Hør her, vil du vite hva som skjedde? Noen farget håret mitt og brant halvparten av det av, sier en lattermild Eilish til TMZ.

- Denne dritten er ikke med hensikt. Jeg kommer til å vokse det ut, slår hun fast.

Det var i mars i år at den Los Angeles-baserte tenåringen skrev seg inn i musikkhistorien. Med debutalbumet «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?» herjet hun hitlistene, og fortsatt finner du superhiten «bad guy» som innen nærmeste fremtid kommer til å bikke hele en milliard avspillinger på Spotify.

Albumet ble lovpriset verden over av kritikere. Dagbladets anmelder var imidlertid ikke helt overbevist, og mente platen ikke holdt til mer enn en firer på terningen.

Kommer med ny musikk

Selv om det er et drøyt halvår siden albumet kom ut, avslørte Eilish søndag på Instagram stories at hun har to nye låter klare, skriver Billboard. For en måned siden kom musikkvideoen til låten «all the good girls go to hell», og fansen kan allerede vente seg en ny.

SINNSYKT: At halloweenfeiring har blitt en stor greie, også her til lands, er ikke å stikke under en stol. Men dronningen av utkledning er og forblir Heidi Klum. Sjekk den syke forvandlingen. Reporter: Thea Hope. Video: Heidi Klum/Rød Løper Vis mer

- Ja, «Xanny»-musikkvideoen kommer, ja, jeg har to låter som kommer som dere ikke har hørt noe av, sier hun.

– Uuh, vær tålmodige, faen!

17-åringen legger ut på USA- og Europa-turné fra mars neste år, men har ikke inkludert Skandinavia i reiseplanen. Hun kan dog skilte med hele fire utsolgte konserter i legendariske The O2-arena i London, som huser 20.000 publikummere.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om forholdet til Miley

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer