Kanye West og Kim Kardashian:

Innrømmer han utroskap her?

I rapperens nye album hinter han angivelig om både utroskap og alkoholproblemer.

UTROSKAP: Det spekuleres på om Kanye West innrømmer utroskap mot ekskona Kim Kardashian i en av sine nye låter. Foto: John Angelillo / Shutterstock / NTB
UTROSKAP: Det spekuleres på om Kanye West innrømmer utroskap mot ekskona Kim Kardashian i en av sine nye låter. Foto: John Angelillo / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Etter utallige bruddrykter og skandaler ble det i februar endelig bekreftet at et av verdens største kjendispar, Kim Kardashian (40) og Kanye West (44), skulle skilles.

Paret hadde da vært gift i syv år og hadde på den tiden fått barna North (8), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2). De skal de ha delt omsorg for, ifølge TMZ.

I de siste månedene før bruddet skal paret ha tilbrakt mer og mer tid fra hverandre, men nå ser det imidlertid ut som de er gode venner. De har flere ganger blitt observert sammen, og Kardashian har blant annet stilt opp på Wests musikkarrangementer i anledning hans nye album «Donda».

Innrømmer utroskap?

Selv om flere har bitt seg merke i eksenes nære vennskap etter skilsmissen, antyder innholdet i rapperens ferskeste låter at forholdet de to imellom ikke alltid har vært en dans på roser.

Nå melder en rekke internasjonale medier, deriblant US Weekly, at 44-åringen tilsynelatende bekrefter utroskap mot sin tidligere kone i låten «Hurricane».

SATT PÅ PLASS_ Da Kim Kardashian skulle skryte av Olivia Rodrigo på Instagram ble hun satt på plass av datteren North West. Video: Se og Hør Vis mer

- Sangen er på en måte hans vitnesbyrd om alt han gjorde galt, og tar ansvar for at ekteskapet brast, sier en kilde til Page Six.

En kilde har kommet med et lignende utsagn til magasinet People, som skriver at Kanye «tilsynelatende hinter om at han var utro mot Kim Kardashian» i låten.

I sangen synger han blant annet følgende:

«Here I go actin’ too rich / Here I go with a new chick / And I know what the truth is / Still playin’ after two kids / It’s a lot to digest when your life always movin’».

GRAVID: Kanye West og Kim Kardashian i 2015. Her var Kim gravid med parets andre barn, Saint. Foto: Gregory Pace / REX / NTB
GRAVID: Kanye West og Kim Kardashian i 2015. Her var Kim gravid med parets andre barn, Saint. Foto: Gregory Pace / REX / NTB Vis mer

Det er her flere medier mener West antyder at han skal ha vært med en annen dame, etter han hadde fått sine to første barn med Kardashian.

Ifølge ryktene skal fansen være ganske sikre på at han refererer til den russiske modellen Irina Shayk (35), som han skal ha hatt en kort affære med denne sommeren. Det avkrefter imidlertid kilden til nettstedet:

- Hvis du ser nærmere på tekstene vil du se at han refererer til utroskap under ekteskapet med Kim, selv etter de hadde fått to barn.

SKILLES: TMZ meldte 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterte. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Alkoholproblemer

Videre i låten synger rapperen også om at han har et hus til 60 millioner dollar hvor han aldri er, og i tillegg hinter han om et vanskelig forhold til alkohol:

«Architectural Digest, but I needed home improvement / Sixty-million-dollar home, never went home to it / It’s a whole lot to risk / Alcohol anonymous, who’s the busiest loser? »

Ulykkelig gift

Kardashian selv har ikke satt den angivelige utroskapen som en årsak på hvorfor hun ønsket å skille seg fra ektemannen gjennom syv år.

I forbindelse med «Keeping Up with the Kardashians»-seriens aller siste episode, som ble sendt på tv tidlig denne sommeren, lettet hun på sløret om hvorfor hun ville skilles. Det gjorde hun til moren, Kris Jenner (65), etter at 65-åringen konfronterte datteren med ekteskapsproblemene.

Det var duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der fortalte Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Innspillingen skjedde i oktober, og allerede da hadde ryktene om et eventuelt brudd begynt å svirre. I episoden innrømmet 40-åringen at hun under en samtale med en terapeut hadde innsett at hun var ulykkelig gift.

- Jeg vil bare ha total lykke. Åpenbart vet jeg at fullstendig lykke ikke er en ordentlig virkelighet, men hvis jeg kan ha mer av det mesteparten av tiden, er det alt jeg ønsker, sa hun i episoden.

Videre fortalte 40-åringen at hun ikke hadde noen å dele det lykkelige livet hun ønsket seg med. West hadde nemlig i flere måneder bodd på en ranch i Wyoming, altså milevis unna parets felles hjem i California.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

- Jeg trodde aldri at jeg var ensom. Jeg trodde alltid at jeg hadde det fint. Jeg kunne bare ha barna mine, og mannen min flytter fra delstat til delstat. Men så fylte jeg 40 og innså at «nei, jeg vil ikke ha en ektemann som bor i en helt annen delstat enn meg». Jeg tenkte: «herregud, det er da vi har det som best», men det gjør meg trist, og det er ikke det jeg ønsker, fortalte hun ærlig.

LES OGSÅ: Bekrefter han forholdet her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer