Amanda Bynes:

Innrømmer gravidbløff

Amanda Bynes delte babynyhet i mars. Nå viser det seg at hun ikke skal bli mor.

IKKE GRAVID: Amanda Bynes' babynyhet fikk internasjonal oppmerksomhet for et par måneder siden. Foto: NTB Scanpix
IKKE GRAVID: Amanda Bynes' babynyhet fikk internasjonal oppmerksomhet for et par måneder siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Baby på vei», skrev den amerikanske skandalestjernen Amanda Bynes (34) til et ultralydbilde på Instagram i mars. Men lykken over å skulle bli mor har vist seg å være kortvarig.

Som kjent har Bynes vært gjennom mye de siste årene, og festing, dop, kriminalitet og skandaler har forfulgt henne. I februar så det imidlertid ut til at hun var på rett kjøl.

Den gang avslørte hun at hun hadde forlovet seg med kjæresten Paul Michael, men bare tre uker senere brøt de forlovelsen.

- Vi slo opp. Men jeg elsker henne, hun er min beste venn, sa Michael til In Touch , uten at Bynes selv kommenterte saken.

Kort tid etter bruddet hevdet duoen imidlertid at de ventet barn sammen, noe som det nå viser seg å aldri ha vært hold i. Det avslører Bynes' advokat, David Esquibias, ifølge E! News.

- Får behandling

Også i mars måtte advokaten ut og avkrefte detaljer om barnestjernen. Den gang ble det heftig spekulert på om hun var under behandling for rusmisbruk, noe som ifølge Eaquibias var langt fra sannheten.

«Hun får behandling for pågående mentale probelemer. Vi ber om respekt for privatlivet gjennom denne tiden, også når det gjelder spekulasjoner rundt hennes privatliv fra offentligheten og pressen, slik at Amanda kan fokusere på å bli bedre», het det i uttalelsen fra advokaten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer