Amanda Bynes:

Innrømmer gravidbløff

Amanda Bynes delte babynyhet i mars. Nå viser det seg at hun ikke skal bli mor.

IKKE GRAVID: Amanda Bynes' babynyhet fikk internasjonal oppmerksomhet for et par måneder siden. Foto: NTB Scanpix
IKKE GRAVID: Amanda Bynes' babynyhet fikk internasjonal oppmerksomhet for et par måneder siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Baby på vei», skrev den amerikanske skandalestjernen Amanda Bynes (34) til et ultralydbilde på Instagram i mars. Men lykken over å skulle bli mor har vist seg å være kortvarig.

Som kjent har Bynes vært gjennom mye de siste årene, og festing, dop, kriminalitet og skandaler har forfulgt henne. I februar så det imidlertid ut til at hun var på rett kjøl.

Den gang avslørte hun at hun hadde forlovet seg med kjæresten Paul Michael, men bare tre uker senere brøt de forlovelsen.

View this post on Instagram

My love 🖤

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

- Vi slo opp. Men jeg elsker henne, hun er min beste venn, sa Michael til In Touch , uten at Bynes selv kommenterte saken.

Kort tid etter bruddet hevdet duoen imidlertid at de ventet barn sammen, noe som det nå viser seg å aldri ha vært hold i. Det avslører Bynes' advokat, David Esquibias, ifølge E! News.

DEN GANG DA: Amanda Bynes hadde enorm suksess som ung - så kom problemene. Her i 2007. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Amanda Bynes hadde enorm suksess som ung - så kom problemene. Her i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Får behandling

Også i mars måtte advokaten ut og avkrefte detaljer om barnestjernen. Den gang ble det heftig spekulert på om hun var under behandling for rusmisbruk, noe som ifølge Eaquibias var langt fra sannheten.

«Hun får behandling for pågående mentale probelemer. Vi ber om respekt for privatlivet gjennom denne tiden, også når det gjelder spekulasjoner rundt hennes privatliv fra offentligheten og pressen, slik at Amanda kan fokusere på å bli bedre», het det i uttalelsen fra advokaten.

FLERE PROBLEMER: De siste årene har Amanda Bynes hatt sitt å stri med. Dette har hun åpnet seg om i tidligere intervjuer. Foto: NTB Scanpix
FLERE PROBLEMER: De siste årene har Amanda Bynes hatt sitt å stri med. Dette har hun åpnet seg om i tidligere intervjuer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Før behandlingen, og før bruddet, var Bynes og kjæresten åpne om at de hadde veldig lyst til å gifte seg. I ettertid har det kommet frem at det kanskje også er grunnen til at de gikk hver til sitt.

Det har seg nemlig slik at Bynes' foreldre fungerer som verger for henne juridisk. Derfor må de godkjenne alt på vegne av henne, også når det gjelder ekteskap.

- Amandas foreldre er fullt klare over forlovelsen, men akkurat nå kommer de ikke til å akseptere at hun gifter seg, sa en kilde til E! News i februar.

Slike vergemål revurderes hele tiden, men retten har foreløpig ikke sett noen grunn til at Bynes' foreldre ikke skal ha ansvar for henne. I 2018 fikk de tildelt to nye år, så den kommende høringen vil altså vise om hun blir «fri».

Derfor «forsvant» hun

Amanda Bynes startet sin skuespillerkarriere allerede som tolvåring, og ble spådd en lysende fremtid i filmbyen Hollywood.

I et drøyt tiår gjorde hun stor suksess, og sikret seg flere utmerkelser for forskjellige filmer og serier. Så ble det stille fra det unge talentet.

Etter å ha holdt seg borte fra rampelyset i en lang periode, brøt hun tausheten om hvorfor hun «forsvant» i et større intervju med Paper Magazine for to år siden.

Der kom hun med flere avsløringer om hva som hadde gått galt.

Vis mer

Amanda fortalte til magasinet at hun som liten ble oppfattet som en typisk «flink pike», som aldri gjorde noe galt. Som 16-åring begynte hun derimot å røyke marihuana - og derfra gikk det videre til andre ting.

Problemene hang trolig sammen med det at hun havnet i en depresjon etter utgivelsen av «She's the Man».

Ifølge Amanda selv likte hun ikke hvordan hun så ut i rollen som gutt, og overfor Paper Magazine beskrev hun det som en «ut av seg selv»-opplevelse som satte henne helt ut av spill.

Depresjonen gikk imidlertid over, men selvbildet ble ikke bedre.

I 2010 var hun tilbake i rampelyset med filmen «Easy A». Til magasinet sa hun at hun heller ikke denne gangen taklet å se seg selv på lerretet, og at hun ble overbevist om at hun aldri ville returnere til filmbransjen.

«Easy A» ble hennes aller siste spillefilm, og Amanda la skuespillerkarrieren helt på hylla.

Vis mer

LES OGSÅ: Går rettens vei etter rehab

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer