Øyunn Krogh:

Innrømmer forelskelse: - Jeg har møtt noen

Letter på sløret om ny flamme.

NY FLØRT? Nå florerer romanseryktene rundt Øyunn Krogh og en mystisk mann. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY FLØRT? Nå florerer romanseryktene rundt Øyunn Krogh og en mystisk mann. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det norske folk ble kjent med Øyunn Krogh (26) da hun og hennes daværende kjæreste Levi Try (24) var med som deltakere på TV 2-programmet «Sommerhytta», som de også gikk seirende ut av.

I august, delte imidlertid paret den triste nyheten om at de har valgt å gå hver til sitt. Det røpet Krogh på Instagram.

«Levi og jeg har bestemt oss for å gå fra hverandre. Vi er fremdeles utrolig glad i hverandre og skilles som venner», skrev hun under et bilde av de to.

Til tross for brudd, ser det nå ut til at lykken smiler igjen for Krogh.

Hemmelig romanse?

Nå avslører nemlig Krogh at hun har en ny flørt i livet sitt. Det avslører hun i Ida Fladens podkast «Ida med hjertet i hånden».

- Jeg har ikke en ny kjæreste, det kan jeg avkrefte med en gang, men jeg har møtt noen som jeg synes er veldig, veldig hyggelig, forteller hun i episoden. Hun innrømmer samtidig at hun er forelsket.

- Når jeg møter noen jeg synes er så hyggelig, så tenker jeg ikke at jeg ikke skal bli kjent med han bare fordi jeg nettopp er ute av et brudd. Det blir for dumt.

Hun kan avsløre at hun møtte den nye flammen gjennom felles venner på et vorspiel, men vil foreløpig ikke si hvem den mystiske mannen er.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer