Øyunn Krogh:

Innrømmer forelskelse: - Jeg har møtt noen

Letter på sløret om ny flamme.

NY FLØRT? Nå florerer romanseryktene rundt Øyunn Krogh og en mystisk mann. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY FLØRT? Nå florerer romanseryktene rundt Øyunn Krogh og en mystisk mann. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det norske folk ble kjent med Øyunn Krogh (26) da hun og hennes daværende kjæreste Levi Try (24) var med som deltakere på TV 2-programmet «Sommerhytta», som de også gikk seirende ut av.

I august, delte imidlertid paret den triste nyheten om at de har valgt å gå hver til sitt. Det røpet Krogh på Instagram.

«Levi og jeg har bestemt oss for å gå fra hverandre. Vi er fremdeles utrolig glad i hverandre og skilles som venner», skrev hun under et bilde av de to.

VELDIG BRA: Flere har lagt merke til en mystisk mann som har dukket opp en del på Øyunn Kroghs Instagram i det siste. Slik svarer hun på det. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Rød Løper Vis mer

Til tross for brudd, ser det nå ut til at lykken smiler igjen for Krogh.

Hemmelig romanse?

Nå avslører nemlig Krogh at hun har en ny flørt i livet sitt. Det avslører hun i Ida Fladens podkast «Ida med hjertet i hånden».

- Jeg har ikke en ny kjæreste, det kan jeg avkrefte med en gang, men jeg har møtt noen som jeg synes er veldig, veldig hyggelig, forteller hun i episoden. Hun innrømmer samtidig at hun er forelsket.

MYSTISK DAME: Andreas «Tix» Haukeland har vært i Barcelona den siste tiden, og observante følgere har lagt merke til en mystisk brunette som har hengt med «Tix». Vi har selvsagt spurt. Video: Rød Løper Vis mer

- Når jeg møter noen jeg synes er så hyggelig, så tenker jeg ikke at jeg ikke skal bli kjent med han bare fordi jeg nettopp er ute av et brudd. Det blir for dumt.

Hun kan avsløre at hun møtte den nye flammen gjennom felles venner på et vorspiel, men vil foreløpig ikke si hvem den mystiske mannen er.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Øyunn Krogh, foreløpig uten hell.

Deler glimt

Da Se og Hør møtte Krogh forrige måned, fortalte hun at hun hadde det bra, men at hun ikke hadde begynt å date andre ennå.

- Det er som regel riktig når det blir slutt. Vi er venner, jeg har det bra og gleder meg til alt livet har å by på, uttalte hun da.

Observante følgere har likevel fått med seg at 26-åringen har delt ulike hint om en ny flamme på sine sosiale medier. I en bildeserie delt forrige måned, er det flere bilder av mannen.

PÅ TUR: Her har Krogh delt et bilde av det som ser ut som en skogstur med den mystiske mannnen- Foto: Skjermdump Instagram
PÅ TUR: Her har Krogh delt et bilde av det som ser ut som en skogstur med den mystiske mannnen- Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Flere skal nemlig ha sett 26-åringen gå hånd i hånd med en mystisk mann ned Oslos gater. Hun har også delt kryptiske hint av en mannskikkelse på Instagram, uten å gå noe nærmere innpå relasjonen mellom dem.

LES OGSÅ: - Har hyret skilsmisseadvokater

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer