HAR RUSET SEG: Kim, Kourtney og Khloe Kardashian avslører alle at de har brukt narkotika. Foto: NTB Scanpix
HAR RUSET SEG: Kim, Kourtney og Khloe Kardashian avslører alle at de har brukt narkotika. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Khloe og Kourtney Kardashian:

Innrømmer ecstasy-bruk

- Jeg har tatt det med Kim.

Publisert

I november sjokkerte trebarnsmoren Kim Kardashian (38) med å avsløre at hun hadde vært høy på ecstacy da hun spilte inn sexvideoen som gjorde henne kjent i 2007.

Nå, kun et par måneder senere, innrømmer søstrene hennes, Kourtney (34) og Khloe Kardashian (39), at også de har brukt det ulovlige festdopet, skriver Contactmusic.com.

Det var da de tre berømte søstrene gjestet TV-showet «Watch What Happens Live» mandag, at de fortalte om narkotikabruket.

Saken fortsetter nedenfor.

POPULÆR TRIO: Her er de tre søstrene på vei hjem etter innspillingen av «Watch What Happens Live» tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR TRIO: Her er de tre søstrene på vei hjem etter innspillingen av «Watch What Happens Live» tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tok ecstasy med søsteren

- Vi vet at Kim har prøvd ecstasy, men hva med dere? spurte programleder Andy Cohen de to andre søstrene.

- Jeg har tatt det med Kim, innrømmet Khloe før hun snudde seg mot Kourtney og sa:

- Vil du snakke?

- Jeg vet ikke, svarte 39-åringen, ifølge nettstedet.

- Du vet ikke hva? Om du har tatt en pille noen gang? presset Khloe henne.

- Jeg har prøvd, men jeg tror ikke det var med dere to, innrømmet hun til slutt, og la til:

- Jeg tror jeg ville drept meg selv.

Saken fortsetter nedenfor.

Det er nå 11 år siden Kim Kardashian nærmest ble kjent over natta da en tre år gammel hjemmesnekret sexvideo av henne og hennes daværende kjæreste, Ray J (37), traff internett med full styrke.

Bare et halvt år etter at pornodistributøren Vivid Entertainment fikk kloa i de intime opptakene, som seinere, ifølge Huffington Post, er blitt tidenes mest sette sextape - klatret Kardashian sakte, men sikkert opp på berømmelsesbarometeret.

Var ruset da hun giftet seg

I november overrasket Kim mange da hun avslørte at hun hadde vært høy på ecstacy da hun spilte inn sexvideoen.

Det var i en samtale med lillesøsteren Kendall Jenner (23) og Scott Disick (35), at reality-stjernen fortalte at hun hadde prøvd ecstasy to ganger i sitt liv. Begge gangene fikk store konsekvenser.

- Jeg prøvde ecstasy en gang, og da ble jeg gift, sa hun den gang, og henviste til sitt første ekteskap mellom henne og Damon Thomas i 2000 - da Kim bare var 20 år gammel.

- Jeg gjorde det igjen, og da lagde jeg sexvideoen. Alt som ikke var bra, skjedde, delte hun, ifølge People.

Kim, som har barna North (5), Saint (3) og Chicago (1) med ektemannen Kanye West (41), forstår at mange ble sjokkerte over innrømmelsen.

- Folk som står meg nær, og som vet hvordan livet mitt er, sa til meg etterpå: «Jeg kan ikke tro at du fortalt dette». Men jeg holder egentlig aldri noe skjult, fortalte hun nylig, ifølge Contactmusic.

- Jeg tror mange synes det er rart at jeg har prøvd ecstasy for jeg drikker ikke, jeg røyker ikke weed, jeg gjør ingenting. Så det er rart at jeg har prøvd det.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Merry Christmas 🎄

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

- Du kommer til å ødelegge deg selv

Sist måned fortalte Kim at da hun fortalte moren, Kris Jenner (63), om eksperimenteringen med narkotika, satte hun raskt en stopper for det hele.

- Jeg fortalte alltid min mor alt. Vi har bestandig hatt et veldig nært forhold, så da jeg kom hjem til henne, sa jeg: «Omg, mamma. Jeg prøvde ecstasy i går», delte 38-åringen med Busy Phillips på TV-showet «Busy Tonight», ifølge People.com.

- Jeg husker det så utrolig godt. Hun satt på toppen av vaskemaskinen da hun sa til meg: «En dag kommer du til å ikke ha mulighet til å få barn. Du kan ikke gjøre sånt. Du kommer til å ødelegge deg selv», fortsatte Kim.

Saken fortsetter nedenfor.

- Hun var utrolig opprørt, og hun hadde aldri prøvd narkotika selv. Så hun var redd jeg skulle ende opp som en gal narkoman. Men jeg tenkte for meg selv: «Hun har helt rett. Jeg er ferdig med dette. Det er ikke meg i det hele tatt», og etter det prøvde jeg aldri noe igjen, hevdet hun, ifølge nettstedet.

Høsten 2017 ble Kanye West anklaget for å skjule alvorlig rusmisbruk.

LES OGSÅ: - Hun opererer seg for å imponere Tristan

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer