Innrømmer dopbruk

Men "Coldplay"-vokalsiten hevder han har lagt den verste perioden bak seg.

TOBARNSFAR: Den dyktige artisten lever et stille og rolig familieliv i dag, ifølge ham selv. Foto: All Over Press
TOBARNSFAR: Den dyktige artisten lever et stille og rolig familieliv i dag, ifølge ham selv. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrows (39) ektemann, "Coldplay"-vokalisten Chris Martin (34), avslører nå at han har eksperimentert med alkohol og narkotika.

- Suksess og berømmelse, alkohol og narkotika. Vi har vært gjennom alt sammen. Det er fallgruver som kommer fra mye reising og mye alenetid, sier han i et radiointervju med Absolute Radio.

Chris sier videre at den harde festeperioden nå er over, og at han salltid ser frem til å komme hjem til sin berømte skuespillerkone og barna Apple (7) og Moses (5).

Han har tidligere beskrevet ekteskapet med Paltrow som "å vinne i lotto", men de har begge to også innrømmet at samlivet kan være tøft.

- Å komme hjem til en Oscar-vinner er slett ikke så ille. Når man blir eldre får man barn, men det er også mye som er trist. Musikken vår reflekterer det, sier han videre i intervjuet.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem bikinikroppen uten ektemannen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer