Melina Johnsen:

Innrømmer coronabløff: - Det ble mye storm

Reality-deltakeren nektet i sommer for å ha brutt karantenen etter Dubai-tur. Nå gjør hun helomvending.

LØY OM KARANTENE: Melina Johnsen innrømmer nå at hun løy for å unngå netthets. Foto: Ruben Pedersen / Se og Hør
LØY OM KARANTENE: Melina Johnsen innrømmer nå at hun løy for å unngå netthets. Foto: Ruben Pedersen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli skrev Se og Hør om at «Ex on The Beach»-deltakeren Melina Johnsen (24) og venninnen Jamilla Wais (25) hadde reist på ferie til Dubai - et land som er markert som rødt på FHIs oversikt - noe som betyr at reisende må i ti dagers karantene ved retur til Norge.

Allerede to dager etter hjemreisen dukket det imidlertid opp et bilde av Johnsen på en restaurant på hennes egen Instagram-profil. Da haglet det med kommentarer av det kritiske slaget.

REFSES FOR DETTE: Melina Johnsen hevder at hun var i karantene, til tross for at hun la ut et bilde på Instagram fra en restaurant. Foto: Skjermdump/Instagram
REFSES FOR DETTE: Melina Johnsen hevder at hun var i karantene, til tross for at hun la ut et bilde på Instagram fra en restaurant. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

Blant dem som tok strupetak på realitydeltakeren var tidligere fotballspiller, nå «Farmen»-programleder og influenserkritiker, Mads Hansen.

Etter at stormen hadde blusset opp nektet hun for anklagene, og hevdet at det var et gammelt bilde hun hadde publisert.

- Jeg brøt karantenen

To måneder senere innrømmer hun imidlertid at dette var en løgn. Det gjør hun overfor reality-kollega Isabelle Eriksen (24) i hennes podkast «Realitypodden». De to kommer blant annet inn på temaet reising under corona.

- Jeg har gjort det, det er jo lov til å reise, men da må man holde den jævla karantenen da, forteller hun, hvorpå podkastverten spør hvordan det gikk.

GENTLEMAN: Melina Johnsen fikk øynene opp for en av de andre deltakerne under 71 grader nord kjendis. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

- Nå skal jeg være ærlig. Jeg trodde jeg skulle være i karantene i 48 timer etter at jeg kom hjem, for da får man svar på coronatesten. Jeg var så dum at jeg gikk ut. Jeg gikk ut og spiste med en venninne. Jeg la ut bilde av det, og det ble mye storm rundt akkurat det. Mads Hansen tok meg, og det var ikke måte på. Men jeg brøt karantenen, sier hun.

Se dette innlegget på Instagram

Peace 🧚🏽

Et innlegg delt av 🦋 MELINA NATHALIE JOHNSEN (@melinajohnseen)

24-åringen forteller også at karantenebruddet kan få konsekvenser for henne.

- Jeg skal i avhør angående dette, med politiet. De har bevis på at jeg har brutt karantenen. Jeg tror det blir en bot på 20 000 kroner, sier hun.

REAGERER: Det ble drama i «Ex on the Beach» da Daniel hooker med Melina foran eksforloveden, Ariel. Vis mer

Derfor løy hun

Det bekrefter hun også overfor Se og Hør. Hun forteller at hun ikke var sikker på hvor lang karantenen var, men at hun tok sjansen på at det var 48 timer. Johnsen forteller at hun valgte å lyve for å unngå mer netthets.

- Det ble jo kaos. Det er aldri noen som skal si noe hyggelig, men bare si dritt.

Hun velger imidlertid å innrømme karantenebruddet nå fordi hun vil ta ansvar for det hun gjorde.

- Man må jo bare stå for det man har gjort, og prøve å gjøre opp for seg. Jeg har innrømmet det nå, men det ville nok kommet fram før eller senere uansett. Jeg vet ikke om jeg angrer på at jeg løy, men jeg kunne stått frem og vært ærlig tidligere, sier hun.

ACTION: Det ble full fyr mellom Sindre og Melina i «Ex on the beach» da førstnevnte forsnakket seg. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Det finnes en rekke eksempler på folk som har brutt karantenen og som har fått høye bøter.

I april ble det kjent at en 22 år gammel mann fra Oslo var tiltalt for fire karantenebrudd, og ved et av tilfellene fikk han 39 000 kroner i bot.

LES OGSÅ: Etter coronafesting: - Jeg er flau

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer