Julianne «Pilotfrue» Nygård:

Innrømmer bløff

Influenseren innrømmer at hun flere ganger har reklamert for ting hun ikke har stått inne for.

BLØFF: Julianne Nygård legger ikke skjul på at hun har bløffet for følgerne sine. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
BLØFF: Julianne Nygård legger ikke skjul på at hun har bløffet for følgerne sine. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag var det premiere på serien «Da vi styrte internett». I den anledning har flere tidligere bloggere, nå ofte omtalt som influensere, stilt opp for å sette karrieren sin under lupen til programleder Linnéa Myhre (31).

I løpet av Julianne «Pilotfrue» Nygårds (31) episode kommer det frem at hun ikke alltid har vært helt oppriktig i reklameinnleggene sine. Blant annet avslører hun at hun aldri har lest bokserien «Calendar Girl» som hun reklamerte for i 2016.

Løgn

Med setninger som «boken burde være pensum for han som ikke vet hvordan man skal forføre en jente», «dette er en underholdende, varm og sexy bok, akkurat som de to første», lar hun altså følgerne sine tro at hun har lest bøkene. Dette er underbygget av flere poserende bilder med boken.

Dette er altså ren sprøyt, avslører Nygård, til stor latter fra de andre deltakerne.

- Jeg har lest særdeles få bøker i mitt liv. Det er ikke noe jeg er stolt av, men jeg er ikke noe glad i å lese bøker, innrømmer hun lattermildt i serien.

Hun tipper hun tok seg betalt 5-10 000 kroner per innlegg på den tiden. Nygård avslører også at hun dessuten løy om Freias sjokoladerull med smoothie-smak i 2015.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer