SPESIELL DETALJ: I år overrasket Kim Kardashian West ved å dele sitt eget julekort med ektemannen Kanye West og deres fire barn. Nå røper firebarnsmoren at ikke alt gikk på skinner da julebildet skulle tas. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix
SPESIELL DETALJ: I år overrasket Kim Kardashian West ved å dele sitt eget julekort med ektemannen Kanye West og deres fire barn. Nå røper firebarnsmoren at ikke alt gikk på skinner da julebildet skulle tas. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian og Kanye West :

Innrømmer bildejuks med julekortet

Alt gikk ikke som det skulle da Kardashian West-familien skulle ta årets julebilde.

Publisert

Den verdenskjente Kardashian/Jenner-klanen har en fast tradisjon hvert år som det er knyttet stor spenning til. I anledning julen samles nemlig hele familien til det årlige julekortet sitt.

I fjor ble det derimot fullt oppstyr da Kim Kardashian West (38) hintet om at det kanskje ikke ble noe av det årlige julekortet. Til fansens store overraskelse endte 38-åringen likevel opp med å dele fjorårets julekort på selveste julaften.

I år blir det derimot andre boller.

Kim og ektemannen Kanye West (42) og deres fire barn, North (6), Saint (4), Chicago (1) og Psalm (7 md.), har nemlig bestemt seg for å gjøre en egen vri i år - uten resten av Kardashian-klanen.

SØSTER-KRANGEL: Kim og Khloé er misfornøyd med Kourtneys åpenhet i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Delte egen julehilsen

I helgen presenterte nemlig 38-åringen årets julekort på Instagram, og på bildet var det kun ektemannen og deres fire barn som var med.

På bildet ser man familien på seks sitte i trappen i hjemmet sitt i Calabasas, iført matchende, komfortable joggeklær.

Kanye sitter på toppen av trappen og holder datteren Chicago, mens firebarnsmoren sitter to trinn nedenfor med sin eldste datter North - og med sin yngste sønn Psalm på fanget. Saint på sin side er plassert på det nederste trappetrinnet og gliser bredt til kameraet.

View this post on Instagram

The West Family Christmas Card 2019

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Innrømmer juks med bildet

Fansen lurer nå på om det er slutt på den verdenskjente Kardashian-familiens årlige julekorttradisjon.

Ifølge en kilde til Us Weekly var det umulig å samle hele Kardashian/Jenner-klanen til en fotoshoot på én og samme dag.

- Kim og resten av familien kunne ikke bli enige om et kort i år, og derfor ønsket Kim å lage sitt eget. Det er så mange ulike timeplaner og mennesker som er involvert, og det var konstant krangling og mye stress, forteller kilden.

Imidlertid har det også vist seg at Kim faktisk ikke klarte å samle sin nærmeste familie til årets fotografering heller. Under en opptreden på talkshowet til Ellen DeGeneres (61), som sendes på tv i dag, kommer firebarnsmoren med en spesiell innrømmelse:

- Det var så mye angst med de fire barna, North hadde en dårlig dag og jeg sa: «Greit, vi gjør det uten deg», men så sa hun at hun bare ville ta bilde med meg. Så jeg sa: «Greit, vi bare photoshopper henne inn.» Så hun er faktisk ikke med på bildet. Angsten jeg gikk gjennom for å få det bildet ... sier Kim til Ellen, ifølge Daily Mail.

GLIPP: Kardashian-klanen får ofte mye oppmerksomhet for bildene de legger ut på sosiale medier, men detaljen på Kourtney Kardashians siste Instagram-bilde fikk virkelig folk til å sperre øynene opp. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Emilie Rydning Vis mer

I intervjuet bekrefter hun også langt på vei uttalelsen fra Us Weeklys kilde om hvorfor hele storfamilien ikke har delt et felles julebilde i år:

- Det ble et tidsspørsmål og det var vanskelig å samle alle, så jeg sa: «Jeg gjør det bare med min egen familie».

Også da Kim Kardashian delte et av sine mange Halloween-bilder tidligere i år, røpet stjernen at yngstedatteren Chicago var blitt photoshoppet inn i bildet i etterkant.

Ville gjøre sin egen greie

Kilden til Us Weekly forteller for øvrig også at Kim og Kanye hadde et ønske om å gjøre sin egen greie i år, og at det ikke passet med det julekortet som hele familien har pleid å lage.

Kilden utelukker likevel ikke at et potensielt julekort av hele realityfamilien kan dukke opp i siste minutt, men at det kan bli vanskelig.

- Det er ingen som tar styringen og presser på for at det skal skje. Alle er på en måte enige om, utenom Kris Jenner, at det er slitsomt å organisere og planlegge, fortsetter kilden.

Ifølge en kilde til People skal Kim ha hatt et ønske om å gjøre julekortet så enkelt som mulig i år, og hun skal ha prøvd å unngå stresset som utspant seg rundt planleggingen av julekortet i fjor - selv om ting altså ikke gikk knirkefritt i år heller.

View this post on Instagram

So thankful for all of my babies

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

- Da Kim organiserte det i fjor, var det mye klaging. Det stresset henne. Hun er ferdig med dramaet og bestemte seg for å gjøre et eget med bare familien i år. Hun visste at fansen ville se hele familien samlet, så det var viktig for henne å dele et spesielt bilde, forteller kilden.

Videre forklarer kilden hvorfor familien har droppet å pynte seg til julekortet og heller har valgt en avslappet stil.

- Kanye er ingen fan av å kle seg opp, så det er grunnen til at de var kledd så «casual».

LES OGSÅ: Avslører sin «konservative» livsstil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer