Innrømmer at realityserien er fake

TV-seerne fikk ikke hele sannheten om Kim Kardashians svangerskap.

SEOGHØR.NO: Amerikanske TV-seere har lenge fulgt med på opp- og nedturene i Kim Kardashians (33) liv gjennom realityserien «Keeping up with the Kardashians».

Men alt er ikke slik det blir fremstilt på skjermen. I et intervju med magasinet People forteller Kardashian at tiden da hun gikk gravid med North var langt verre i virkeligheten enn det som kom frem på TV.

TØFT SVANGERSKAP: Kim Kardashian innrømmer at graviditeten var mye tøffere enn slik den ble fremstil på TV. Her med forloveden Kanye West. Foto: All Over Press
TØFT SVANGERSKAP: Kim Kardashian innrømmer at graviditeten var mye tøffere enn slik den ble fremstil på TV. Her med forloveden Kanye West. Foto: All Over Press Vis mer

- Graviditeten var mye tøffere for meg enn det folk så i programmet mitt eller leste i pressen, sier Kardashian til People ifølge Radaronline.

Det har lenge vært kjent at Kardashian-familien ofte spiller inn scener flere ganger før de vises i TV-serien.

I mars i år innrømmet produsentene at de hadde pyntet på flere scener.

Kims andre ekteskap med basketballspiller Kris Humphries varte kun i 72 dager og Humphries hevdet at Kim kun giftet seg med ham for å øke seriens seertall. Han gikk til sak for å få ekteskapet annullert og under rettsaken ble det lagt frem bevis som tydelig viste at mye i TV-serien ikke viser den fulle sannheten.

Produsent Russel Jay hevdet at Kim visste om når frieriet skulle komme, og spilte inn scenen flere ganger da hun ikke var fornøyd med sin første reaksjon.

FLERE FORSØK: Kris Humphries måtte ned på kne flere ganger for å sette ring på Kim Kardashians finger. Foto: E! / Splash News/ All Over Press
FLERE FORSØK: Kris Humphries måtte ned på kne flere ganger for å sette ring på Kim Kardashians finger. Foto: E! / Splash News/ All Over Press Vis mer

Produsenten hevdet også at minst to scener der Kris ble stilt i et dårlig lys var regissert, spilt inn på nytt eller redigert og at Kim ofte brukte en «gråtepinne» for å gråte på showet.

Tidligere denne uken gikk Kanye West ned på kne og fridde til kjæresten. Svaret var selvsagt ja og paret planlegger nå bryllup.

LES OGSÅ: Ble fridd til i kongelig kjole